Haminan konsertissa kuullaan musiikkia Bachista Oscar Petersoniin ohjelmassa, jota ei olla Kaakkois-Suomen alueella aiemmin kuultu!

Su  30.9.  on  luvassa  jotain  mieliinpainuvaa,  uutta  ja  tavallisuudesta  poikkeavaa  Marian  kirkon  konsertissa  kun  instrumenttiensa  huiput  Marzi  Nyman,  sähkökitara  ja  Kalevi  Kiviniemi,  urut  esiintyvät  improvisatorisessa  konsertissaan.

Kitaristi  Marzi  Nymanin  raja-aitoja  kaatava  muusikkous  on  tuonut suomalaiseen  rytmimusiikkiin  uudenlaista  elinvoimaa.  Marzi  on  toiminut   kitaristina  mm. Nylon  Beatissa,  UMO:ssa  ja  Lenni-Kalle  Taipaleen  yhtyeessä, tehnyt  paljon  töitä  myös  televisioon  ja  elokuviin  sekä  säveltänyt  teoksia  orkestereille.  Vuonna  2012  Marzi  valittiin Espoo  Big  Bandin  vakituiseksi  kapellimestariksi.  Pelkästään  tällä  vuosituhannella  “musiikin  kameleontiksi”  kutsuttu  monitaituri  on  ehtinyt  soittaa  jo  lähemmäs  neljälläkymmenellä  levyllä.  Marzi  on  rovasti  ja  kirjailija  Hannu  Nymanin  poika  ja  soittaa  myös  urkuja.  Näin  Haminankin  konsertissa.

”Urkujen  Paganini”  Kalevi  Kiviniemi  tunnetaan  myös  laaja-alaisena  instrumenttinsa  edustajana.  Viime  aikoina  hän  on  ollut  erittäin  kysytty  taiteilija  ympäri  maailman,  viime  vuonna  hän  konsertoi  mm.  Pariisin  Notre  Damessa,  Leipzigin  Gewandhausissa  sekä  Moskovan  Tsaikovski-salissa.  Tänä  vuonna  kotimaan  lisäksi  mm.  Saksassa,  Serbiassa  ja  Itävallassa.  Marzi  Nymanin  kanssa  hän  on  esiintynyt  mm.  Marzin  säveltämässä  ”Moottoripyöräkonsertossa”  Lahden  kansainvälisellä  urkuviikolla  sekä  Tarja  Turusen  kiertueilla  usean  vuoden  ajan.

KONSERTTI  ”HENGESSÄ  JA  TULESSA” su 30.9.2018 klo 18.00 Marian kirkko, Pikkuympyräkatu 34
Marzi  Nyman,  sähkökitara  ja  urut
Kalevi  Kiviniemi,  urut
Liput  20€/15€  ovelta  alkaen  klo  17.
Osa  lipputuloista  Haminan seurakunnan diakoniatyölle. Taiteilijoiden  levyjä  myynnissä. Kaikki  maksut  käteisellä.