Taika, lauluyhtye

Miehikkälän kirkko vihittiin käyttöönsä pyhäinpäivänä 1881. Kirkon 140-vuotista taivalta juhlitaan heinä-elokuussa kirkossa järjestettävällä juhlakonserttisarjalla, jonka aloittaa sunnuntaina 25. heinäkuuta klo 12 lauluyhtye Taika ystävineen.

Perjantain 30.7. klo 19 konsertti on peruttu sairastumisten vuoksi.

Viime kesänä suosiota saavuttanut yhteislaulutilaisuus saa jatkoa, kun Ihanimpia iltavirsiä lauletaan nuorten soittajien säestyksellä perjantaina 6.8. klo 19.

Laulaja-säveltäjä Petri Laaksosen johtama mieskuoro Könsikkäät ilahduttaa kuulijoita herkillä tulkinnoillaan tutuista lauluista perjantaina 13. elokuuta klo 18.

Konserttisarjan tarjoavat Haminan seurakunta ja Miehikkälän kappeliseurakunta, ja tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Juhlavuoden tapahtumiin kuuluu myös luolahartaus, jonka Haminan seurakunnan pastori Jaana Kivekäs ja Virolahden kappalainen Anne Koivunen toimittavat Härkämäen luolassa keskiviikkona 4.8. klo 18. Hartaudessa kuullaan Laulu-ukkojen esityksiä hanuristi Merja Maaskolan ja kanttori Niina Venäläisen säestyksellä. Opastus luolalle tapahtuu Kirkkopellon risteyksestä. Rooliopas Rissanen tulee paikalle kertomaan kiinnostuneille Härkämäen historiasta ja näyttämään paikkoja.