Aikuisten kerhoja ja piirejä

Seurakunnan tiloissa tapahtuva toiminta on toistaiseksi peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Ilmoitamme toiminnan käynnistymisestä kotisivuillamme. Tapahtumakalenterista löydät tarkemmat päivämäärät.

Rukous- ja raamattupiirit

• Englanninkielinen raamattupiiriThe International Christian Fellowship in Hamina kerran kuussa sunnuntaisin klo 14 Herran Kukkarossa, Pikkuympyräkatu 34. Yhdyshenkilö Jarmo Suntio. www.church.fi
  • Pyhän äärellä keskustelupiiri Haminassa torstaisin klo 13-15, Skipparin kahviossa, Rautatienkatu 5.
  • Pyhän äärellä keskustelupiiri Virolahdella joka toinen maanantai klo 13.00 – 14.30 Virojoen seurakuntatalolla, Riihitie 2.
  • Rukousaamut maanantaisin klo 9 Johanneksen kirkossa, Raatihuoneentori 10. Yhdyshenkilö Marjatta Pennanen.
  • Rukousilta maanantaisin  klo 17 Miehikkälän seurakuntakodin kerhohuoneella, Pappilankuja 3.

Askartelu- ja käsityöpiiri

• Lähetystyön käsityö-askartelu talkoopäivät tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 Skipparissa, Rautatienkatu 5. Klo 10 talkookahvit ja luetaan Päivän Tunnussanaa. Voit myös hakea tarvikkeita ja tehdä tuotteita kotona tai lahjoittaa lähetystyölle valmiita tuotteita ja / tarvikkeita. Lisätietoja Liisalta p. 050 464 3852.

Muita säännöllisesti kokoontuvia

• Ihanaiset, liikunnallinen tuokio  maanantaisin  klo 10.00-10.45 kokoontumispaikka Simeon-sali. Vetäjä Ritva Nevalainen. Hinta 2 € Toivoa Naisille ohjelman tukemiseen medialähetys Sansan kautta.
  • Parikanniemen ystäväpiiri kerran kuussa maanantaisin klo 13 Herran Kukkarossa, Pikkuympyräkatu 34. Yhdyshenkilö Oili Harjula.