Aikuisten kerhoja ja piirejä

Tapahtumakalenterista löydät tarkemmat päivämäärät.

Rukous- ja raamattupiirit

• Englanninkielinen raamattupiiriThe International Christian Fellowship in Hamina kerran kuussa sunnuntaisin klo 14 Herran Kukkarossa, Pikkuympyräkatu 34. Yhdyshenkilö Jarmo Suntio. www.church.fi
  • Pyhän äärellä keskustelupiiri Haminassa torstaisin klo 13-15, Skipparin kahviossa, Rautatienkatu 5.
  • Rukousaamut maanantaisin klo 9 Johanneksen kirkossa, Raatihuoneentori 10. Yhdyshenkilö Marjatta Pennanen.
  • Rukousilta maanantaisin  klo 17 Miehikkälän seurakuntakodin kerhohuoneella, Pappilankuja 3.

Askartelu- ja käsityöpiirit

• Talkooaamupäivä Skipparilla maanantaisin ja tiistaisin klo 10–13 Tehdään yhdessä erilaisia varainhankintaan ja tapahtumien järjestämiseen liittyviä asioita. Klo 11 luetaan Päivän tunnussanaa ja juodaan seurakunnan tarjoamat talkookahvit. Voit myös hakea tarvikkeita kotona tehtäviä käsitöitä varten ja/tai lahjoittaa käsityö-askartelutarvikkeita lähetystyölle!
  • Kässäkerho Skipparilla torstaina klo 13-16.  Silloin tehdään tuotteita lähetystyön hyväksi. Klo 14 päivähetki ja kahvit. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toiminnan torstai – iltapäivään. Voit osallistua kerhoon sen ajan, mikä sinulle sopii.

Muita säännöllisesti kokoontuvia

• Ihanaiset, liikunnallinen tuokio  maanantaisin  klo 10.00-10.45 kokoontumispaikka Simeon-sali. Vetäjä Ritva Nevalainen. Hinta 2 € Toivoa Naisille ohjelman tukemiseen medialähetys Sansan kautta.
  • Parikanniemen ystäväpiiri kerran kuussa maanantaisin klo 13 Herran Kukkarossa, Pikkuympyräkatu 34. Yhdyshenkilö Oili Harjula.