Kristiina Nordman Kansan Raamattuseurasta. Kuvaaja Jani Laukkanen.

Alfa pienryhmäohjaajakoulutus pidetään lauantaina 1.2.2020 klo 10.00-17.00 Virojoen seurakuntatalolla, Riihitie 2. Kouluttajana toimii Kristiina Nordman Kansan Raamattuseurasta.

Koulutus on sinulle, jota kiinnostaa vapaaehtoistyö seurakunnassa ja/tai toisiin ihmisiin tutustuminen. Kurssi antaa eväät pienryhmän pitämiselle ja ideoimiselle. Kurssi on suunnatta 16-110 vuotiaille eli sinä et ole liian nuori tai vanha, kokenut tai kokematon. Tule rohkeasti mukaan yksin tai ystävän kanssa. Tulossa mukava ja mielenkiintoinen päivä. Luvassa uuden oppimista ja toisiin seurakuntalaisiin tutustumista. Tule sellaisena kuin olet, ei tarvitse osata mitään eikä suorittaa mitään. Meitä kaikkia tarvitaan vapaaehtoistyössä, sen erilaisissa tehtävissä. Koulutus ei sido mihinkään ja maksaa vain 10 € koko päivältä (koulutus, ruoka ja kahvi). Lounas ja iltapäiväkahvit nautitaan yhdessä.

Ilmoittautumiset 24.1.2020 mennessä Virojoen seurakuntatoimistoon p. 040 537 9698  tai sähköpostitse anne.koivunen@evl.fi