Anne Koivunen aloittaa ilolla uuden työnsä Virolahden kappalaisena.

Virolahden kappeliseurakunnan uusi kappalainen Anne Koivunen aloitti työt maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Tässä hänen mietteitään:

1.3.2017 oli monin eri tavoin merkittävä ja upea päivä ja tulen muistamaan tämän päivän aina useista eri syistä. On mielenkiintoista ja innostavaa saada toimia Haminan Virolahden kappeliseurakunnan kappalaisena. Suurin osa työkavereista on jo tullut tutuksi ja olen hyvin kiitollinen kaikista neuvoista ja vinkeistä sekä rohkaisuista joita olen näiden muutaman päivän aikana saanut uusilta työkavereilta.

Pikkuhiljaa toivon tutustuvani myös seurakuntalaisiin. Sopii tulla Virojoen virastolle moikkaamaan ja itse yritän aika ajoin jalkautua kauppaan ja kahvilaan. Virastolta tavoittaa varmimmin kun pirauttaa ensin, mutta tavallisesti puolen päivän jälkeen ja iltapäivällä.  Tulkaa rohkeasti jututtamaan!

Rukoilen ja toivon elämässä eniten suvaitsevaisuutta ja lempeyttä jokaiselle ihmiselle. Elämä on värikäs ja mielenkiintoinen ja uusiin erilaisiin ihmisiin tutustuminen on suuri kiitollisuuden aihe. Meidän kaikkien ihmisten on myös hyvä oppia sellainen asia, että milloin on asioista kysyttävää, niin kysytään suoraan ja rohkeasti ilman arvailuja, sillä arvailut ja toisen käden tiedot menevät liian usein itse kunkin kohdalla pieleen!