Kuluneina viikkoina Haminan seurakunnassa ja seurakunnissa ympäri maailmaa on huomioitu Aleppon tilanne soittamalla päivittäin kirkonkelloja. Kellojen soitto päättyi eilen maanantaina 24.10 rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivänä vietettyihin rukoushetkiin eri puolilla Suomea. Haminassa rukoushetkeä rauhan puolesta vietettiin Marian kirkossa klo 17 alkaneessa rukoushetkessä.

Jatkamme Aleppon tilanteen muistamista rukouksissamme. Diakoniarahastosta annetaan katastrofiavustusta 400 € Aleppoon ja 400 € Haitiin. Haminan seurakunta on myös päättänyt ohjata sunnuntaina 23.10 Johanneksen kirkossa vietetyssä yhteiskristillisessä illassa kerätyn kolehdin Aleppoon. Kolehti tuotti 370,40 euroa ja se kohdennetaan Aleppoon Kirkon Ulkomaanavun kautta.