Usva järven yllä

Arkiretriitti on hiljentymistä, rauhoittumista ja läsnäoloa arkeen. Haminan ja Kotka-Kymin seurakuntien yhteinen arkiretriitti alkaa sunnuntaina 1.11. klo 10-15 Helilän seurakuntatalossa, os. Suntionkatu 18, Kotka.

Aloituspäivässä teemme luovaa Raamattutyöskentelyä ja harjoittelemme yhdessä, kuinka tutkia Raamattua mietiskelevällä tavalla. Perehdymme hengellisen matkapäiväkirjan periaatteisiin. Aloituspäivänä saat lukupaketin, jonka avulla voit hiljentyä arjessasi 20-30 minuuttia päivittäin neljän viikon ajan.

Aloituspäivän aikana tarjotaan lounas ja päiväkahvi. Hinta 15 €, varaa mukaan tasaraha. Kannattaa pukeutua lämpimiin ja mukaviin vaatteisiin.

Ilmoittautuminen aloituspäivään 23.10. mennessä tästä.

Arkiretriitti päättyy 29.11. klo 10 ensimmäisen adventin messuun Haminan Marian kirkossa.

Arkiretriitin aikana on mahdollista kokoontua pienryhmään, jos kaipaa tukea omalle hiljaisuuden matkalle.