Avoimet ovet

Kulmakiven avoimet ovet Haminassa

Avoimet ovet on kaikenikäisille maanantaina ja  torstaina klo 9.00-12.00. Kulmakiven alasalissa, Mannerheimintie 12. Kevätkausi 2017 alkaa 9.1. Poikkeukset: ma 10.4. (hiljainen viikko), 17.4. (2. pääsiäispäivä) ja 1.5. (vappu) ei ole Avoimia ovia. Saat levähtää sinulle sopivalla tavalla; lueskellen, oleillen, keskustellen tai vaikkapa käsitöitä tehden. Lapsille on oma puuhanurkka. Lähetyspuoti sijaitsee samassa tilassa ja on avoinna Avointen ovien aikana.

Maanantaisin klo 10 on ”sana viikolle” ja sen jälkeen kymppikahveilla istutaan tuvan pöydän ääressä ja puhutaan hartauden aiheesta tai ihan jostain muusta. Aamukahvipöydässä vierailevat mm;

ma 13.2 Eva Andersen
ma 20.2 Elina Rajala
ma 27.2. Eija Piisola
ma 6.3. Mervi Leinonen
ma 13.3 Mari Höfer
ma 20.3 Raili Valkki
ma 27.3 Raita Hostikka
ma 3.4. Anne Hammarberg
ma 24.4 Eija Piisola
ma 8.5. Anna Kinnunen
ma 15.5. Liisa Länsmans
ma 22.5. Mia Rautamies ja lastenohjaajat

Kahvia ja pientä purtavaa saa pikkurahalla. Hinnasto: Kahvi, tee, mehu, voileipä, pulla, puuro á 0.50 €. Lähetyspuodissa on myynnissä mm. tuotteita lähetystyön, Kirkon Ulkomaanavun tai Yhteisvastuun tukemiseksi.

Torstaisin avoimissa ovissa  tehdään tuotteita lähetystyön hyväksi. Ohjaajina Kati ja Teija. Tekemistä vasta-alkajista taitajiin. Tule rohkeasti mukaan tekevään joukkoon. Mahdollisuus nauttia kotiruokalounas Etelä- Kymenlaakson työttömien järjestämässä ruokailussa 3 € hintaan.
Askartelujen ja käsitöiden lomassa tarjolla pientä purtavaa! PUOTI AVOINNA! Tervetuloa ostoksille ja kurkkaamaan mitä uutta on tullut myyntiin.

Emännät ja isännät eli vapaaehtoiset seurakuntalaiset ottavat vastaan tulijat, keskustelevat, hoitavat kahvituksen järjestämisen (tarvikkeet talon puolesta) ja tuotemyynnin ja halutessaan pitävät hartaushetken ”sana viikolle”. Työvuoro on 8.00-12.30. Samanaikaisesti emännän/isännän tehtävässä on 2-3 henkilöä. Liity sinäkin Juttutuvan emäntä-/isäntärinkiin.

Lisätietoja lähetys- ja vapaaehtoistyön sihteeri Liisa Länsmans p. 050 464 3852.

Avoimet ovet Pitäjäntuvalla

Pitäjäntuvan avointen ovien ohjelma keväällä 2017