Diakoniatyöntekijät Anne Hammarberg ja Mari Höfera

Onko sinulla huolia? Kaipaatko kuuntelijaa? Seurakunnan diakoniatyöntekijät ovat tavoitettavissa.

Talouteen liittyvissä asioissa voit soittaa diakoniatyön päivystysnumeroon p. 0440 999 443 ma-ti ja to-pe klo 9-10.  Ilman ajanvarausta EU- ja pakasteruuan jako ti klo 9-10 Simeon-talo, Pikkuympyräkatu 34.  Oma kassi mukaan!

Kun kaipaat ihmistä, jolle puhua luottamuksellisesti, voit soittaa suoraan diakoniatyöntekijälle. Löydät työntekijöiden yhteystiedot täältä.

Matalan kynnyksen apua puhelimessa ja verkossa

Kirkon keskusteluavun päivystäjille voi purkaa huolia ja ahdistusta. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Päivystäjät ovat sitoutuneet vaitioloon.

Kirkon keskusteluavun palveleva puhelin on auki joka ilta, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Palvelevan puhelimen numeroon 0400 221 180 (pvm/mpm) voi soittaa kello 18–24 välisenä aikana. Palveleva chat on avoinna maanantaista perjantaihin kello 12–20. Chat-keskustelun voi aloittaa tässä osoitteessa.