Haminan seurakunta jakaa EU- ja pakasteruokaa taloudellisessa hätätilanteessa oleville aina tiistaisin klo 9.00-10.00 Skipparissa Rautatienkatu 5.

Haminan seurakunnan diakoniatyö kehittää asiakaspalveluaan ottamalla käyttöön uuden vastaanottoaikojen ajanvarausjärjestelmän.
– Varattaessa vastaanottoaika etukäteen, toivomme päästävän eroon turhauttavasta ja aikaa vievästä jonottamisesta vastaanotoillamme, sanoo johtava diakoniaviranhaltija Mari Höfer.
– Itselleen ja omille asioille voi varata n. 30 minuutin vastaanottoajan ja diakoniatyöntekijän läsnäolon sekä ammattitaidon.
– Diakoniatyön vastaanotolle voi tulla keskustelemaan ja hakemaan taloudellista tukea. Taloudellista tuke hakiessa kannattaa ottaa mukaan tarvittavat tositteet omista tuloista ja menoista, muistuttaa Höfer.

Diakoniatyöntekijöiden uudet vastaanottoajat Haminassa ovat tiistaisin klo 10.00-11.00 ja torstaisin klo 9.00-11.00. Aika näille vastaanotoille varataan soittamalla ma-ti ja to-pe klo 9.00 -10.00 p. 0440 999 443.
Vastaanotot tapahtuvat Skipparissa osoitteessa Rautatienkatu 5, Hamina.
Virolahdella ja Miehikkälässä diakoniatyöntekijät ovat tavattavissa erikseen sovittuina aikoina, joista saa tietoa kyseisten alueiden diakoniatyöntekijöiltä.

EU- ja pakasteruokaa voi hakea ilman ajanvarausta tiistaisin klo 9.00-10.00 Skipparista. Ruoka-apu on tarkoitettu taloudellisessa hätätilanteessa oleville eikä se vaadi isompia talousselvettelyjä.
– Ruuanjakotilaisuudessa ei voi saada muuta taloudellista apua, vaan sitä varten on varattava oma vastaanottoaika, muistuttaa Mari Höfer.

Seppo JJ Sirkka