Kännykkä josta näkyy Facebookin sivu

Striimatut lähetykset on katsottavissa tallenteina noin viikon verran seurakunnan Facebook-kanavalla. Pääset katsomaan lähetyksiä suoraan näistä linkeistä:

Suorien Fb-lähetysten katsominen

Voit myös seurata suoria lähetyksiä Haminan seurakunnan Facebook Liven kautta. Kirjautumalla Facebookiin voit myös kommentoida lähetystä. Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.