Kirkon opas pitää kirkon ovea avoinna. Kuvassa myös Marian kirkko, Johanneksen kirkko ja Miehikkälän kirkko.

Tule meille. Saat mukavan työtiimin ja ainutlaatuisen historiallisen työympäristön. Haemme oppaita Haminaan Marian ja Johanneksen kirkkoihin sekä Miehikkälän kirkkoon. Haemme oppaita ajalle 1.6.-31.8.2021 ma-pe klo 10-16. Työn kesto sopimuksen mukaan 1-3 kk.

Työhön ei vaadita aikaisempaa työkokemusta, tehtävään perehdytetään. 15-19 v haminalainen nuori voi käyttää tähän tehtävään Haminan kaupungin myöntämää kesäseteliä, joka annetaan nuorelle kun työpaikka on tiedossa.
Hae meille, jos löydät nämä piirteet itsestäsi: olet palvelualtis, yhteistyötaitoinen, joustava ja luotettava. Kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu mm. vieraiden vastaanotto, opastus, myyntityötä, siivous ja järjestelytehtäviä sekä muita erikseen annettavia tehtäviä.

Oppaan palkka on KirVESTES:n mukaan 980 €/kuukaudessa.

Vapaamuotoiset hakemukset 26.3. mennessä Haminan seurakunnan sähköpostiin; hamina.srk@evl.fi

Lisätietoja:

• Kari Rautiainen p. 050 386 5718 tai Tuire Pulkkinen p. 0440 999 441 (Hamina)
  • Matti Astola p. 040 541 5398 (Miehikkälä)