Hallinto

Tehtävämme maailmassa

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto on seurakunnan ylin päättävä elin.  Se vastaa seurakunnan toiminnan ja talouden päälinjoista, mm. kirkollisverosta .  Kirkkovaltuusto valitaan seurakuntavaaleilla joka neljäs vuosi. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja on Simo Suutari.

Jäsenet 2015-2018: Andrejev Katja, Aurén Vesa, Hanski Liisa, Harjumaaskola Minna, Hostikka Raita, Hyvönen Jukka, Janes Nina, Joenpolvi Tuula, Kaitainen Markku, Kataikko Leena, Kiri Esko, Kivelä Arto, Kormu Jouni, Lantta Laura, Liikkanen Katriina, Metso Jari, Niemelä Teuvo, Näkki Markku, Ojala Sari, Paavola Aira, Pakkanen Helena, Pitkänen Kaisa, Pousi Ritva, Rautamaa Eeva, Ruokonen Markku, Silander Outi, Suikkanen Jaana, Suutari Simo, Takala Anna-Mari, Tossavainen Heikki, Tulokas Eila, Tuominen Asko ja Uutela Tuomo.

Seuraava kirkkovaltuuston kokous on:

• to 1.12.2016 klo 18.00 Kulmakivessä, esityslista löytyy täältä.

Pöytäkirjat 2016:

Pöytäkirjat 2017:

Kirkkoneuvosto

Kirkkoneuvosto on seurakunnan toimeenpaneva hallintoelin; se johtaa seurakunnan toimintaa ja hoitaa hallintoa, taloutta ja omaisuutta. Neuvosto valmistelee asiat kirkkovaltuustolle sekä huolehtii päätösten toteutumisesta. Kirkkovaltuusto valitsee neuvoston jäsenet kahden vuoden välein. Puheenjohtajana toimii kirkkoherra. Kokouksiin osallistuu myös kirkkovaltuuston puheenjohtaja.

Jäsenet 2015-2016: Tanska Juha pj., Janes Nina varapj., Hyvönen Jukka, Kivelä Arto, Niemelä Teuvo, Pousi Ritva-Leena, Silander Outi, Andrejev Katja kvalt. varapj., Suutari Simo kvalt. pj.
Neuvoston sihteerinä toimii talousjohtaja Tarja Partanen.

Pöytäkirjat 2016:

Jäsenet 2017-2018: Tanska Juha pj., Janes Nina varapj. Hyvönen Jukka, Silander Outi, Andrejev Katja, Kivelä Arto, Pousi Ritva-Leena, Niemelä Teuvo kvalt. varapj., Suutari Simo kvalt.pj.
Neuvoston sihteerinä toimii talousjohtaja Tarja Partanen.

Pöytäkirjat 2017:

Kappelineuvostot

Miehikkälän kappelineuvosto ja Virolahden kappelineuvosto johtavat kappeliseurakuntien hengellistä työtä omilla alueillaan.

Luottamushenkilöt voivat hakea korvausta kokousmatkoista tällä lomakkeella.