Hallinto

Tehtävämme maailmassa

Toimintasuunnitelma ja tasekirja

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto on seurakunnan ylin päättävä elin.  Se vastaa seurakunnan toiminnan ja talouden päälinjoista, mm. kirkollisverosta. Kirkkovaltuusto valitaan seurakuntavaaleilla joka neljäs vuosi.

Jäsenet 2019-2022: Suutari Simo pj., Parjanen Pirkko varapj., Andrejev Katja, Hakkarainen Laura, Harjula-Ristola Pirjo, Hasu Sirpa, Hyvönen Jukka, Janes Nina, Kaitainen Markku, Kataikko Leena, Kiri Esko, Kivelä Arto, Kormu Jouni, Liikkanen Katriina, Metso Jari, Ojala Sari, Pakkanen Helena, Pitkänen Kaisa, Rautamaa Eeva, Ruokonen Markku, Silander Outi, Suikkanen Jaana, Tulokas Eila, Tuomisalo Tomi, Virtanen Ulla-Maija, Värri Kristian ja Yläkäs Minna.

Pöytäkirjat 2019:

• 30.1.2019 (linkki päivitetään lähiaikana)

Pöytäkirjat 2016-2018:

Kirkkoneuvosto

Kirkkoneuvosto on seurakunnan toimeenpaneva hallintoelin; se johtaa seurakunnan toimintaa ja hoitaa hallintoa, taloutta ja omaisuutta. Neuvosto valmistelee asiat kirkkovaltuustolle sekä huolehtii päätösten toteutumisesta. Kirkkovaltuusto valitsee neuvoston jäsenet kahden vuoden välein. Puheenjohtajana toimii kirkkoherra. Kokouksiin osallistuu myös kirkkovaltuuston puheenjohtaja.

Jäsenet 2019-2020: Tanska Juha pj., Janes Nina varapj., Hyvönen Jukka, Kivelä Arto,  Ojala Sari, Silander Outi, Suikkanen Jaana, Parjanen Pirkko kvalt. varapj., Suutari Simo kvalt. pj.
Neuvoston sihteerinä toimii talousjohtaja Tarja Partanen.

Pöytäkirjat 2019:

Pöytäkirjat 2016-2018:

Kappelineuvostot

Miehikkälän kappelineuvosto ja Virolahden kappelineuvosto johtavat kappeliseurakuntien hengellistä työtä omilla alueillaan.

Luottamushenkilöt voivat hakea korvausta kokousmatkoista tällä lomakkeella.