Kirkkoneuvostoon valittiin vas. Pirkko Parjanen, Jaana Suikkanen, Jukka Hyvönen, Nina Janes, Arto Kivelä, Sari Ojala ja Simo Suutari. Kuva Kaakonkulma.

Haminan seurakunnan uusi kirkkovaltuusto kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa 30.1.2019. Valtuusto valitsi puheenjohtajakseen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi Simo Suutarin. Varapuheenjohtajaksi valittiin Pirkko Parjanen.

Kirkkovaltuusto valitsi kirkkoneuvoston jäseniksi ja varajäseniksi v 2019-2020 seuraavat henkilöt: Jukka Hyvönen (varalla Ulla-Maija Virtanen), Nina Janes varapj. (Esko Kiri), Arto Kivelä (Pirjo Harjula-Ristola), Sari Ojala (Jari Metso), Outi Silander (Markku Ruokonen) ja Jaana Suikkanen (Katja Andrejev).

Miehikkälän kappelineuvostoon valittiin v 2019-2022 Leena Kataikko (Kati Taina), Helena Pakkanen (Heikki Rongas), Markku Kaitainen (Timo Härmä), Toini Oikarinen (Tuula Suomalainen), Jarmo Ristola (Tiia-Riina Astola) ja Hilkka Seppälä (Antti Vanhala).

Virolahden kappelineuvostoon valittiin v 2019-2022 Outi Silander (Timo Alo), Kaisa Pitkänen (Marketta Koukkula), Ahti Meriläinen (Harri Raussi), Minna Yläkäs (Pirjo Harjula-Ristola), Kristian Värri (Leo Junikka) ja Janne Tolvanen (Aira Paavola.

Kirkkovaltuuston 2019-2022 jäsenet ja yhteystiedot