Ruokahävikki tarkoittaa käyttökelpoisen ruoan tai raaka-aineen pois heittämistä. Se on ekologisesti ja taloudellisesti kestämätöntä. Raaka-aineiden tuotannosta ja jatkokäsittelystä aiheutuneet päästöt ja kulut ovat syntyneet turhaan.

Nyt on mahdollisuus tulla kokkaamaan hyvää ruokaa ja samalla hakemaan vinkkejä ruokahävikin vähentämiseen! Hävikit -haltuun kokkauskurssi pidetään maanantaina 17.2.2020 klo 12.00-15.00 Simeon-talolla. Ryhmä valmistaa yhdessä seurakunnan emännän kanssa ateriakokonaisuuden, lopuksi syödään ateria.

Ryhmään tulee ilmoittautua, tilarajoitusten vuoksi ryhmään mahtuu kaksitoista ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen 10.2. mennessä seurakunnan puhelinvaiheeseen p. 05 210 3000.

Tervetuloa!