Hiljaisuuden jooga ja Pyhän tilan levossa

Hiljaisuuden joogassa yhdistyvät hatha-joogan kehoa venyttävät, vahvistavat liikkeet ja rukoukset, raamatuntekstit ja runot. Hiljaisuuden jooga on lempeää ja sopii kaikille. Voit lukea Hiljaisuuden joogasta lisää myös täältä.

Pyhän tilan levossa -toiminta alkaa joulukuussa 2021. Pääset kokemaan syvää lepoa kirkkotilassa. Tuetuissa levon asennoissa viivytään pitkään ja harjoitukseen sisältyy alkurukous, raamatunteksti ja loppurukous. Pyhän tilan levossa perustuu restoratiivisen joogan asentoihin.

Hiljaisuuden joogasta ja Pyhän tilan levossa -toiminnasta ilmoittelemme pääasiassa Haminan seurakunnan Facebook-sivuilla ja kotisivuilla tapahtumakalenterissa. Keväällä 2021 on tulossa ainakin Pyhän tilan levossa -ryhmiä. Ohjaajana Haminan seurakunnassa toimii Jaana Kivekäs. Ryhmiä toteutetaan myös yhteistyössä Kotka-Kymin seurakunnan kanssa.

Nainen makaa vatsallaan peite päällään ja iso tyyny allaan.