Hiljaisuuden jooga – retriitti Ristiniemen kurssikeskuksessa (Papinniityntie 118, Kotka) 29.3.-31.3.2019.

Retriitissä on hiljaisuuden ja rukoushetkien lisäksi Hiljaisuuden joogaa. Hiljaisuuden joogassa yhdistyvät lempeät, kehoa venyttävät joogaliikkeet ja rukous, raamatuntekstit ja runot.
Ilmoittautuminen alkaa ke 16.1. klo 8.00 www.haminanseurakunta.fi/ilmoittautumiset

Retriittiin mahtuu 20 aikuista ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinta täysihoidolla 60€/hlö. Lisätiedot: elina.rajala@evl.fi

Retriitin järjestävät Haminan ja Kotka-Kymin seurakunnat. Retriitin ohjaajina toimivat Elina Rajala ja Riikka Klaavu-Pihlajamaa. Hiljaisuuden joogasta vastaavat Hiljaisuuden jooga –ohjaajat Jaana Kivekäs ja Anna Mykrä-Siljander.