Arkiretriitti – tukea henkilökohtaiseen hiljentymiseen omassa arjessa

Arkiretriitin aloituspäivä Haminassa lauantaina 3.11.2018 klo 10-15.

Päivä alkaa klo 10 Johanneksen kirkossa pyhäinpäivän jumalanpalveluksella. Kirkosta siirrytään Simeon – talolle lounaalle. Iltapäivällä vietetään kirkkopäikkärit Marian kirkossa, tutustutaan hiljaisuuden joogaan ja pohditaan hiljentymisen, hengellisen lukemisen ja mietiskelyn merkityksiä. Päivä päättyy tutustumalla arkiretriittijakson lukuohjelmaan. Halukkaat voivat ilmoittautua kaksi kertaa kokoontuvaan pienryhmään arkiretriittijakson aikana.

Arkiretriitti päättyy 16.12.2018 III adventtisunnuntain messuun Marian kirkossa.

Lounaalla kerätään ruoka- ja kahviraha 10 euroa. Varaathan tasarahan. Hiljaista joogaa varten ota mukaan alusta, tyyny ja peitto. Rennot mukavat vaatteet päälle ja villasukat jalkaan.

Ilmoittautuminen 29.10. mennessä Haminan seurakunnan keskukseen p. 05-210 3000 tai hamina.srk@evl.fi. Tiedustelut Anna Myrkä-Siljander p. 050-594 3885.