Isoskoulutus

Isoskoulutukseen voi kuka tahansa rippikoulun käynyt. Isoskoulutus on kaksivuotinen. Voit aloittaa isoskoulutuksen milloin tahansa. Se sisältää iltakokoontumisia, leirejä ja osallistumista nuorten toimintaan. Isoskoulutuksen aikana ja sen jälkeen voi osallistua isosen tehtäviin kaikilla seurakunnan leireillä. Jos olet kiinnostunut isoskoulutuksesta, ota yhteyttä:

• Hamina; nuorisotyönohjaaja Ville Kervinen p. 050 386 5723, ville.kervinen(at)evl.fi
  • Miehikkälä/Virolahti;  Pauliina Lyijynen p. 050 594 3884, Hanna Talka p. 050 594 3889, hanna.talka(at)evl.fi

Hamina ISKO 1 Isoskoulutus on tauolla

Tiedotamme isoskoulutuksen jatkosta kun koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen tulee muutoksia.

HUHTIKUU:

I-ryhmä to 23.4.klo 16:00 + II-ryhmä la 25.4. klo 15:00
Haku kesän leireille on huhtikuussa.

Palauta isospassi 5.5. mennessä!

Hamina ISKO 2 Isoskoulutus on tauolla

HUHTIKUU:

Torstai 2.4. klo 16.30 Isosten ja riparilaisten musiikkitapahtuma Simeon-salissa. Isoshaku kesän leireille.

TOUKOKUU:

Torstai 7.5. klo 17.00 Isoskoulutuksen päätös Kukkarolla. Palauta isospassi 5.5. mennessä!

Miehikkälä ja Virolahti

KEVÄT 2020 AIKATAULU

ISOSKOULUTUSLEIRI Lypsyniemessä 14.-15.3.2020

Messu ja isosten siunaaminen toukokuussa 2020. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lisäksi on mahdollisuus osallistua isoskoulutukseen ja isoskoulutusleireille Haminassa.
Kysy lisää Hansulta tai Pauliinalta.

Isoseksi muualle Suomeen

Isoskoulutuksen käyneen on mahdollisuus toimia isosena myös muissa seurakunnissa. Voit hakea isoseksi muualle Suomeen isospankin kautta.