”Isovanhemmuuden ilot ja haasteet” –illoissa pohditaan isovanhemmuuteen liittyviä tunteita, arjen tilanteita, omaa jaksamista ja vuorovaikutusta.

Isovanhemmuus on tilanne, jossa kolme sukupolvea ovat yhdessä. Kuinka löytää yhteinen kieli? Millaiset erilaiset säännöt toimivat isovanhempien kodissa ja lapsenlapsen kodissa? Kuinka rakentaa kokonaistilannetta niin, että säännöt ovat riittävän yhtenevät?

Haminan seurakunnan järjestämät keskusteluillat aiheena ”Isovanhemmuuden ilot ja haasteet” käynnistyvät Virojoen seurakuntatalolla Riihitie 2 tiistaina 19.2. klo 18.00 ja jatkuvat koko kevään aina samaan aikaan 5.3, 19.3, 23.4 ja 14.5.

Mukana keskustelemassa ovat perheneuvoja Terhi Ruokonen-Jalo ja pastori Elina Rajala.

–       Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta on tärkeää olla ensimmäisellä kerralla paikalla, sillä se toimii samalla ilmoittautumisena, mainitsee pastori Rajala.

Jos joku ei ensimmäisellä kerralla pääse mukaan, mutta tahtoo jatkossa osallistua iltoihin, pyydetään soittamaan pastori Rajalalle 050-5943887. Ryhmä toimii kasvuryhmän periaatteella ja siten keskustelut ovat luottamuksellisia.

Seppo JJ Sirkka