Viime vuoden joulukeräyksen paikallisena yrityslahjoittajana uutislehti Reimari halusi muistaa levikkialueensa vähäosaisia. Kuvassa Reimarin päätoimittaja Jorma Haapamäki ja diakonissa Anne Hammarberg.

Joulu on kohta jo ovella, ja Haminan seurakunnan diakoniatyön jouluavustuskeräys alkaa. Keräyksen tarkoituksena on tuottaa iloa vähäosaisten joulun viettoon Haminan seurakunnan alueella.
Avustus on tarkoitettu lähinnä vähävaraisille perheille ja pieneläkeläisille sekä erilaisilla tuilla eläville. Avustus vastaa aikaisempien joulujen joulukassien arvoa 30 euroa ja se jaetaan tänä jouluna lahjakortteina sekä osto-osoituksina. Perheellisten avustuksen suuruus määritellään harkinnan mukaan.

–Yhteisöjen, yritysten ja yksityishenkilöiden lahjoituksia ja lahjatavaroita diakoniatyö ottaa vastaan edellisten vuosien tapaan diakoniatoimistossa Rautatienkatu 5, ohjeistaa diakoni Anne Hammarberg.

– Jo viime vuodelta tuttuna vaihtoehtona on mahdollisuus antaa lahjoitus vaivattomasti myös suoraan rahana kotimaanapu.fi –sivuston kautta.

– Kaikki lahjat ja muistamiset välitämme eteenpäin hyvän mielen joululahjoina, sanoo diakonissa Anne Hammarberg.

– Paikallisseurakunnan diakoniatyö on myös luotettava taho takaamaan avun menemisen varmasti oikeaan osoitteeseen.
Tämän vuoden jouluavustusten hakuaika on 25.11.-12.12.2019.

Haminassa jouluavustuksia haetaan lomakkeella, joka on tulostettavissa täältä.

Seppo JJ Sirkka