Suomen lippu liehuu

Kymenlaaksossa koronatartunnat ovat nousseet leviämisvaiheeseen. Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita ja sen vuoksi jumalanpalveluksiin voi toistaiseksi osallistua vain Facebook-liven kautta. Tallenne jumalanpalveluksista säilyy viikon ajan seurakunnan Facebookissa.

• Klo 10 Sanajumalanpalvelus Facebook-live Johanneksen kirkosta, rovasti Juha Parjanen, kanttori Kai Huopainen.

Kolehti kolmen veteraanijärjestön hengelliseen työhön Veteraanivastuu ry:nkautta. Veteraanivastuu ry, FI83 1555 3000 1109 82. Rahankeräyslupa RA/2019/633.

Jumalanpalvelukset Haminan seurakunnan Facebook -sivulla

Voit seurata suoraa lähetystä jumalanpalveluksesta Haminan seurakunnan Facebook Liven kautta sunnuntaina klo 10.00 alkaen. Kirjautumalla Facebookiin voit myös kommentoida lähetystä. Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Evankeliumitekstit löytyvät täältä