Marian kirkon torni

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaan sisätiloissakin voidaan kokoontua ilman henkilömäärärajoitusta turvavälein. Maskisuositus on vahva. Voit seurata myös Facebookin kautta seurakunnan jumalanpalvelusta. Tervetuloa jumalanpalveluksiin.

Sunnuntai 1.8.

• Klo 10 messu Marian kirkossa, Kari Rautiainen, Elina Rajala, Pekka Soranummi. Messu striimataan ja se on katsottavissa Haminan seurakunnan Facebookin kautta; www.facebook.com/haminanseurakunta.
  • Klo 10 messu Miehikkälässä Sahansaarella Pitkäkoskella, Matti Astola, Niina Venäläinen, Maria Morfin Venäläinen ja Siiri Nieminen, sello sekä Emilia Morfin Venäläinen, huilu.
  • Klo 13 messu Virolahden kirkossa, Anne Koivunen, Inna Heikkilä.

Jumalanpalvelukset Haminan seurakunnan Facebook -sivulla

Voit seurata suoraa lähetystä Marian kirkon jumalanpalveluksesta Haminan seurakunnan Facebook Liven kautta sunnuntaina klo 10.00 alkaen. Kirjautumalla Facebookiin voit myös kommentoida lähetystä. Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Seuraavat radiojumalanpalvelukset lähetetään Haminan seurakunnasta:

• 3.10.2021
  • 21.11.2021