Sunnuntain 27.9. messut

• Klo 10 Marian kirkossa, seurakuntapastori Ville Holopainen, rovasti Juha Parjanen, kanttori Kai Huopainen.
  • Klo 10 Miehikkälän kirkossa, kappalainen Matti Astola ja kanttori Niina Venäläinen, Kaisa Eriksson laulaa, kahvit kirkossa.
  • Klo 10 Virolahden kirkossa, kappalainen Anne Koivunen ja kanttori Pekka Soranummi.

Messuihin voi osallistua paikan päällä turvavälit huomioiden. Messu Marian kirkosta striimataan ja se on katsottavissa facebookin kautta.

Jumalanpalvelukset Haminan seurakunnan Facebook -sivulla

Voit seurata suoraa lähetystä Marian kirkon jumalanpalveluksesta Haminan seurakunnan Facebook Liven kautta sunnuntaina klo 10.00 alkaen. Kirjautumalla Facebookiin voit myös kommentoida lähetystä. Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Evankeliumitekstit löytyvät täältä

Toimitilojen osoitteita: