Jumalanpalvelukset Haminan seurakunnan Facebook -sivulla

Suoraa lähetystä Marian kirkosta voit seurata Haminan seurakunnan Facebook Liven kautta joka sunnuntai klo 10.00 alkaen. Kirjautumalla Facebookiin voit myös kommentoida lähetystä.

Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Pääsiäisajan lähetykset

Kiirastorstain messu 9.4.  klo 18 Marian kirkossa, toimittavat seurakuntapastori Anna Kinnunen,  kirkkoherra Juha Tanska,  kappalainen Kari Rautiainen. Kanttorina Niina Venäläinen.
Musiikissa avustaa Maria Morfin Venäläinen, sello.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus 10.4. klo 10 Marian kirkossa, toimittavat kappalainen Juha Parjanen, kanttorina Kai Huopainen.

Pääsiäisen sanajumalanpalvelus su 12.4. klo 10 Marian kirkossa, toimittavat kappalainen Elina Rajala,  kappalainen Anita Venäläinen,  Kappalainen Kari Rautiainen. Kanttorina toimivat Inna Heikkilä, Niina Venäläinen.

Ripariveisujen kirkko ma 13.4.  klo 18 Marian kirkossa, toimittavat  seurakuntapastori Jaana Kivekäs, kanttorina Ulla Suutari.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalvelusta myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10.
Pääsiäisviikolla 15.-17.4. kirkkoherra Juha Tanska on YLE Radio 1 aamuhartaudessa. Aiheena pimeys, valo, pelko, rohkeus ja ylösnousemus.

Pääsiäisen evankeliumitekstit löytyvät täältä

Pääsiäissunnuntaina 12.4.2020 kolehtia korvaava varainhankintakeräys Kirkon Ulkomaanavulle
Kirkon Ulkomaanapu on aloittanut työn koronaviruksen leviämisen estämiseksi toimintamaissaan.

KUA:n koronakeräykseen liittyvät tiedot:
1) Rahankeräyksen järjestäjä: Kirkon Ulkomaanapu sr
2) Keräyksellä kerättävien varojen käyttötarkoitus: Koronaviruksen leviämistä estävät toimet
3) Keräyslupanumero: Keräyslupa RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024, koko Suomen
alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta, myöntänyt Poliisihallitus.
(Ahvenanmaalla: Keräyslupa ÅLR 2019/6485, voimassa 1.1.-31.12.2020, Ahvenanmaa, myöntänyt
Ålands Landskapsregering.)

Lahjoitustavat
– koronakeräyksen lahjoitussivu: kua.fi/korona