Klamilan kirkko

Vallitsevan tilanteen vuoksi jumalanpalvelukset ovat toistaiseksi vain verkossa. Voit osallistua jumalanpalveluksiin Facebookin kautta; www.facebook.com/haminanseurakunta. Tallenne jumalanpalveluksista säilyy viikon ajan seurakunnan Facebookissa. Tulossa on myös radioitavia jumalanpalveluksia.

Sunnuntai 9.5.
klo 10 Messu Fb-live Klamilan kirkosta, Anne Koivunen ja Pekka Soranummi. Lähetyksen päätyttyä jaetaan ehtoollista Klamilan ja Miehikkälän kirkossa klo 11-12. Ehtoolliselle ei tarvitse ilmoittautua, yhteystiedot pyydetään mahdollisia tartunta- ja altistustilanteita varten. Tulethan kirkkoon vain terveenä ja oireettomana. Kirkossa noudatamme käsihygieniaa ja käytämme kasvomaskeja.

Myös seuraavat radiojumalanpalvelukset lähetetään Haminan seurakunnasta:

• 23.5.2021 Blues-jumalanpalvelus
  • 3.10.2021
  • 21.11.2021

Kolehtikeräykset

• Kolehti 9.5.
    Kristillisen spirituaaliteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa.
    Voit tukea Hiljaisuuden Ystävien toimintaa lahjoittamalla tilille:
    FI25 5780 3861 9029 70 (OKOYFIHH)
    MobilePay -sovelluksessa lahjoitusnumeromme on 71617.
    Keräyslupa RA/2020/426
    Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 16.4.2020.
  • Edellisen pyhän kolehti 2.5.
    Merimieskirkon työhön Turun ja Oulun satamissa, Suomen Merimieskirkko ry:n kautta.
    FI69 1014 3000 2126 27
    MobilePay 32400
    Lähetä viesti 10E TUKI numeroon 16588.
    Keräyslupa Suomessa (pois lukien Ahvenanmaa ): RA/2020/911. Lupa voimassa toistaiseksi.

Jumalanpalvelukset Haminan seurakunnan Facebook -sivulla

Mikäli seurakunnan jumalanpalvelus striimataan, voit seurata suoraa lähetystä jumalanpalveluksesta Haminan seurakunnan Facebook Liven kautta sunnuntaina klo 10.00 alkaen. Kirjautumalla Facebookiin voit myös kommentoida lähetystä. Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Jumalanpalvelukset radiossa

Evankeliumitekstit löytyvät täältä