Avoin virsikirja

Ensi sunnuntaina Marian kirkossa lauletaan toivevirsiä.

Messut sunnuntaina 12.7.

• klo 10.00 Toivevirsien messu Haminassa Marian kirkossa, seurakuntapastori Jaana Kivekäs, kappalainen Anita Venäläinen ja kanttori Kai Huopainen. Virret:   125,   135,   600,  930,   338,   462.
  • klo 10.00 Miehikkälän kirkossa, seurakuntapastori Anna Kinnunen ja kanttori Niina Venäläinen.
  • klo 13.00 Klamilan kirkossa, rovasti Juha Parjanen ja kanttori Pekka Soranummi.

Messuihin voi osallistua paikan päällä turvavälit huomioiden. Messu Marian kirkosta striimataan ja se on katsottavissa facebookin kautta.

Jumalanpalvelukset Haminan seurakunnan Facebook -sivulla

Voit seurata suoraa lähetystä Marian kirkon jumalanpalveluksesta Haminan seurakunnan Facebook Liven kautta sunnuntaina klo 10.00 alkaen. Kirjautumalla Facebookiin voit myös kommentoida lähetystä.

Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Tv-jumalanpalvelukset ja radiojumalanpalvelukset

Voit seurata jumalanpalveluksia myös YLE TV1 ja YLE radio 1 kanavilta klo 10. Tarkemmat tiedot lähetyksistä tv- ja radio-ohjelmista.

Evankeliumitekstit löytyvät täältä

Toimitilojen osoitteita: