Jumalanpalvelukset

Enemmän kuin ymmärrämme.

Kuva Seppo JJ Sirkka EASTPRESS

• Jumalanpalvelukset pyhinä pääsääntöisesti klo 10 Haminassa Marian kirkossa, (Pikkuympyräkatu 34), Miehikkälän kirkossa (Muurikkalantie 6) ja Virolahdella Virolahden kirkossa (Kirkontie 500) tai Klamilan kirkossa (Museotie 1903). Arkipyhinä jumalanpalvelukset pidetään Haminassa Johanneksen kirkossa (Raatihuoneentori 10). Kesä-elokuussa 2020 Miehikkälän kappeliseurakunnassa messut alkavat klo 10 ja Virolahden kappeliseurakunnassa klo 13. Poikkeus 23.8. Virolahti klo 10 ja Miehikkälä klo 13. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissa.

Messu on jumalanpalvelus, jossa on ehtoollinen. Sanajumalanpalveluksessa ei vietetä ehtoollista. Jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti messuja. Messu on yhdessä toteutettu juhla. Saamme hiljentyä, kuunnella, laulaa, lukea tekstejä, kerätä kolehtia, jättää esirukousaiheita ja rukoilla toistemme puolesta, myös niiden puolesta, jotka eivät ole päässeet paikalle. Messussa voi elää muiden kanssa ja muita seuraten, tai olla ihan omissa oloissaan itsekseen. Messussa Jumala palvelee meitä. Saamme Häneltä iloa, turvaa ja lohtua.

Tarkemmat tiedot löydät tapahtuma -sivulta.