Jumalanpalvelukset

Enemmän kuin ymmärrämme.

Kuva Seppo JJ Sirkka EASTPRESS

Jumalanpalveluksia vietetään pyhinä pääsääntöisesti klo 10 Haminassa Marian kirkossa, (Pikkuympyräkatu 34), Miehikkälän kirkossa (Muurikkalantie 6) ja Virolahdella Virolahden kirkossa (Kirkontie 500), Virojoen seurakuntatalolla (Riihitie 2) tai Klamilan kirkossa (Museotie 1903). Arkipyhinä jumalanpalvelukset pidetään pääsääntöisesti Haminassa Johanneksen kirkossa (Raatihuoneentori 10). Tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista.Jumalanpalveluksia striimataan 10.10.2021 asti ja ne on katsottavissa Haminan seurakunnan Facebook-sivulla. Striimaukset lähetetään pääsääntöisesti Marian kirkosta, mutta joitakin lähetyksiä on myös kappeliseurakunnasta. Tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista. Jumalanpalvelukset säilyvät katsottavina noin viikon ajan.