Jumalanpalvelukset

Enemmän kuin ymmärrämme.

Kuva Seppo JJ Sirkka EASTPRESS

• Jumalanpalvelukset pyhinä pääsääntöisesti klo 10 Haminassa Marian kirkossa (Pikkuympyräkatu 34), Miehikkälän kirkossa (Muurikkalantie 6) ja Virolahdella Virolahden kirkossa (Kirkontie 500) tai Klamilan kirkossa (Museotie 1903). Arkipyhinä jumalanpalvelukset pidetään Haminassa Johanneksen kirkossa (Raatihuoneentori 10).
  • Muistimessu ti 19.9.2017 klo 10 Marian kirkossa (Pikkuympyräkatu 34). Messun jälkeen ruokailu kirkon vieressä Simeon-talossa (Pikkuympyräkatu 34), hinta 8 €.
  • Perhemessut su 1.10.2017 klo 10 Marian kirkossa (Pikkuympyräkatu 34) ja Virolahden kirkossa (Kirkontie 500).
  • Viikkomessu ti 19.12.2017 klo 10 Marian kirkossa (Pikkuympyräkatu 34). Messun jälkeen jouluateria Simeon-talossa (Pikkuympyräkatu 34), hinta 15 €, ilmoittautuneille.

Messu on jumalanpalvelus, jossa on ehtoollinen. Sanajumalanpalveluksessa ei vietetä ehtoollista. Jumalanpalvelukset ovat pääsääntöisesti messuja. Messu on yhdessä toteutettu juhla. Saamme hiljentyä, kuunnella, laulaa, lukea tekstejä, kerätä kolehtia, jättää esirukousaiheita ja rukoilla toistemme puolesta, myös niiden puolesta, jotka eivät ole päässeet paikalle. Messussa voi elää muiden kanssa ja muita seuraten, tai olla ihan omissa oloissaan itsekseen. Messussa Jumala palvelee meitä. Saamme Häneltä iloa, turvaa ja lohtua.

Tarkemmat tiedot löydät tapahtuma -sivulta.