Kerhot 2-7 v

Dinosaurusleluja pöydällä, taustalla lapsia

Muksupysäkki

on ohjattua leikkiä, ryhmässä olemisen harjoittelua ja lastenhoitoapua vaikkapa asioinnin ajaksi noin 2-7- vuotiaille.

Syksyn 2021 Muksupysäkit kokoontuvat:

• Husulassa (Joukahaisentie 23 c 17), Puolakallion kerhotilalla ja kerhon piha-alueella olevalla leikkikentällä tiistaisin ja torstaisin klo 13-15

Voit ilmoittaa lapsesi maksuttomiin hoitopäiviin ja saada itsellesi hengähdystaukoa arjen keskelle soittamalla p. 0440554715. Ilmoittauduthan pysäkille aina viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 12 mennessä!

Päiväkerhot

PÄIVÄKERHOJEN syyskausi on käynnistynyt.

Kerhoihin ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostia viikon 32 loppupuolella.

• Päiväkerhot  kokoontuvat kaudella 2021-2022 Husulassa, Puolakallion kerhotilassa (Joukahaisentie 23 c 17).
  • Luontokerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-12.00 ja se on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille.
  • 4-7-vuotiaiden Ympäristökerho kokoontuu ulkona keskiviikkoisin klo 13.30-15.30.

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta, jossa lapsi saa osallistua monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan. Päiväkerhot ovat osa kirkon järjestämää kasteopetusta ja siellä lapsi saa myös kokemuksen seurakuntaan kuulumisesta sen tärkeänä jäsenenä. Kerhoissa on leikkiä, musiikkia, liikuntaa, askartelua, ulkoilua, hiljentymistä sekä eväshetki. Maksuttomat kerhot kokoontuvat kerran tai kaksi kertaa viikossa 2-3 h kerralla ja päiväkerhoissamme kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Päiväkerhoryhmiin haku kaudeksi 2021-22 on käynnissä. Voit ilmoittautua tällä lomakkeella

Retket ja leiripäivät