Kerhot 2-7 v

Dinosaurusleluja pöydällä, taustalla lapsia

Muksupysäkki

on ohjattua leikkiä, ryhmässä olemisen harjoittelua ja lastenhoitoapua vaikkapa asioinnin ajaksi noin 2-6- vuotiaille.

Muksupysäkit kokoontuvat:

• Virojoella seurakuntatalolla ma klo 9.30-12
  • Miehikkälässä seurakuntakodilla ma klo13-15
  • Husulassa Puolakallion kerhotilassa ti ja to klo 9.30-12
  • Puolakallion kerhotilan piha-alueella olevalla leikkikentällä ti ja to klo 13-15
  • Haminassa Herran Kukkarolla ke klo 9.30-12
  • Klamilassa kirkon kerhohuoneella ke klo 13-15

Voit ilmoittaa lapsesi maksuttomiin hoitopäiviin ja saada itsellesi hengähdystaukoa arjen keskelle soittamalla Ravin Sarille p. 050 5262494. Ilmoittauduthan pysäkille aina edeltävänä arkipäivänä!

Päiväkerhot

PÄIVÄKERHOT OVAT TAUOLLA. Jos koronatilanne sen sallii, käynnistyy kevätkausi viikolla 10.

• Päiväkerhot 3-5-vuotiaille kokoontuvat kaudella 2020-2021 Husulassa, Puolakallion kerhotilassa (Joukahaisentie 23 c 17).
  • Luovan toiminnan kerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-12.00 ja se on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille.
  • Luontokerho on ulkona tiistaisin ja torstaisin klo 13.00-15.00 kokoontuva kerho 4-7-vuotiaille.

Järjestämme korvaavana toimintana Muksupysäkki-toimintaa, kts yllä. Muksupysäkkien lisäksi on muutakin mukavaa toimintaa tiedossa! Sillä niin Miehikkälän seurakuntakodille, kuin Virojoen seurakuntatalolle, Klamilan kirkolle, Marian kirkon pihapiiriin Haminassa ja Puolakallion kerhotilan takana olevalle leikkikentälle Husulassa on tullut rastiratoja omatoimista ulkoilua varten!

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta, jossa lapsi saa osallistua monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan. Päiväkerhot ovat osa kirkon järjestämää kasteopetusta ja siellä lapsi saa myös kokemuksen seurakuntaan kuulumisesta sen tärkeänä jäsenenä. Kerhoissa on leikkiä, musiikkia, liikuntaa, askartelua, ulkoilua, hiljentymistä sekä eväshetki. Maksuttomat kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa 2-3 h kerralla ja päiväkerhoissamme kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Päiväkerhoryhmiin haku kaudeksi 2020-21 on käynnissä. Voit ilmoittautua tällä lomakkeella

Retket ja leiripäivät