Lahden Ristinkirkko

Lähdemme tänä kesänä kirkkoretkelle tiistaina 4.6. Suuntana on Lahti ja Hollola. Vierailemme keskiaikaisessa Hollolan kirkossa ja modernimpaa kirkkoarkkitehtuuria edustavassa Ristinkirkossa Lahdessa. Iltapäiväkahvit nautimme Lahden Sibelius-talon Pianopaviljongissa.

Hinta: 40 €. Kerätään linja-automatkalla. Tasaraha mukaan! Hintaan sisältyy kuljetukset, veirailut, lounas ja iltapäiväkahvit Sibeliustalon Pianopaviljongissa (kahvit menomatkalla eivät sisälly hintaan)

Lähtöaikataulu: Pitkäkoski (Vuorelan talli) klo 6.50 – Suur-Miehikkälä 7.00 – Saivikkala, Lunnin kuoppa 7.15 – Virojoki l-a-as 7.30 – ent. 7-tietä Haminaan – Haminan l-a-as 8.00.

Lisätietoja retkestä voit kysyä Matti Astolalta, s-posti matti.astola@evl.fi puh 040 541 5398.

Ilmoittaudu retkelle tästä tai Haminan seurakunnan palveluaulaan Simeon-talossa (Pikkuympyräkatu 34), puh. 05 210 3000.