Diakoniatyöntekijä Anne Hammarberg ja pastori Anne Kinnunen kokeilivat, miltä tuntuisi olla Lypsyniemi 50 vuotta -mölkkykisan voittaja, saadessaan voiton kunniaksi päähänsä kukkaseppeleen.

Lypsyniemen leirikeskuksen juhannusjuhla Virolahdella on perjantaina 22.6. klo 14.00-20.00 osoitteessa Lypsyniementie 41.

Lypsyniemen leirikeskuksessa, koko Haminan seurakunnan juhannusjuhlilla, vietetään tänä kesänä samalla myös Lypsyniemen 50-vuotisjuhlia. Paikka on toiminut seurakunnan leirikeskuksena jo puoli vuosisataa. Juhlavuoden kunniaksi juhannusjuhlilla huomioidaan erityisesti lapset ja heille on tarjolla runsaasti ohjelmaa seurakunnan lastenohjaajien toimesta. Juhannuksena kruunataan myös Lypsyniemi 50 vuotta -mölkkykisan voittaja kukkaseppeleellä.

Ohjelma

Juhlat alkavat klo 14.00. Juhliin voi tulla ja juhlista voi lähteä oman aikataulun mukaan.

• klo 14.00 alkaen lähetyspuoti ja kahvio palvelevat, josta saa pientä purtavaa ja makkaraa vapaaehtoista maksua vastaan. Makkaranpaistoa ulkona.
  • klo 14.00 ja 16.00 yhteislauluhetki
  • klo 14.00-17.00 ohjattua toimintaa lapsille, mm. rastirata luontopolulla, askartelua ja muuta mukavaa. Mukana lastenohjaajat Saila, Hanna ja Heidi.
  • klo 14.00 alkaen voi saunoa oman aikataulun mukaan. Rantasaunassa saunotaan uimapuvuissa.
  • klo 15.00 leikkimielinen Lypsyniemen Mölkkyturnaus. Mölkkyturnauksen voittaja kukitetaan seppeleellä.
  • klo 18.00 hartaus. Pappina Nina Palm.
  • klo 19.00 kokko

Juhlat päättyvät noin klo 20.00