Eija Piisola

Lisätietoja lapsiperheille suunnatusta korona-avustuksesta voi kysyä tiistaisin ja torstaisin diakoniatyöntekijä Eija Piisolalta p. 050 594 3882.

Lapsiperheet voivat hakea valtiolta saatua koronatukea Haminan seurakunnalta 9.-30.11.2020. Avustusta voivat hakea ne, jotka ovat koronan takia menettäneet tuloja esimerkiksi työttömyyden, lomautusten tai yritystoiminnan haasteiden vuoksi. Avustusta voidaan myöntää muun muassa vuokraan, laskuihin, lasten harraste- ja varustemaksuihin tai rikkoutuneiden kodinkoneiden hankintaan.

Hakulomakkeita voi hakea: Simeon-talon palveluaulasta, Pikkuympyräkatu 34, arkisin klo 9-12 ja 13-15 tai Miehikkälän kappeliseurakunnan palvelupisteestä, Pappilankuja 2, ma-ti klo 9-12 ja Virolahden kappeliseurakunnan palvelupisteestä, Louhelantie 2, to-pe klo 9-12.  Lomakkeen voi tulostaa myös seurakunnan kotisivulta: Avustushakemuslomake lapsiperheille 2020. Hakemuksessa tärkeää on kertoa perheen taloudellinen tilanne, mikä siihen on johtanut sekä mihin avustusta haetaan.

Haminalaiset palauttavat lomakkeet Simeon-talon palveluaulaan ja miehikkäläläiset ja virolahtelaiset kappeliseurakuntien palvelupisteisiin 30.11. mennessä.