Kulmakiven seurakuntatalo (vas.) ja Skippari (oik.) sijaitsevat Mannerheimintien ja Rautatienkadun kulmassa.

Haminan seurakunta pyytää tarjousta sisäilmaongelmaisesta Kulmakiven seurakuntatalosta (saa purkaa) tontteineen sekä samalla tontilla olevasta hyväkuntoisesta Skippari-nimisestä rakennuksesta (säilytettävä), kiinteistötunnus 75-1-30-4. Halutessanne voitte tarjota kalustoa (mm. laitoskeittiö) erillishintaan. Osatarjoukset huomioidaan.

Näyttö tiistaina 11.2.2020 klo 14.00 alkaen Kulmakiven sisäpihalta.

Alue on merkitty kaavassa kirkkojen ja muiden seurakunnallisten rakennusten alueeksi. Haminan kaupungilta saadun suullisen tiedon mukaan kiinteistön kaavaa voidaan muuttaa esim. asuinkäyttöön.

Tärkeimmät myyntikriteerit ovat myyntihinta ja alueen tuleva käyttö. Seurakunnalla on oikeus hyväksyä tai hylätä kaikki tarjoukset. Jos uusi kirkkolaki tulee voimaan ennen hallintokäsittelyä, kaupan päättää kirkkovaltuusto, muutoin kaupan vahvistaa kirkkohallitus.

Tarjoukset lähetetään kirjallisesti osoitteeseen Haminan seurakunta, Kirkkoneuvosto, Pikkuympyräkatu 34, 49400 Hamina, tai sähköpostitse tarja.partanen@evl.fi (merkintä ”Kulmakivi”) keskiviikkoon 26.2.2020 klo 12 mennessä. Lisätietoja seurakunnan nettisivuilta www.haminanseurakunta.fi tai Tarja Partanen puh. 050 594 3888.