Lähetyspiirit

Muuttuneen koronatilanteen takia aikuisten kokoava toiminta on tauolla tammikuun ajan.

Skipparin toiminta on myös tauolla.

Johanneksen kirkko on avoinna ke-pe klo 10-14.

Lähetyspiirejä Haminassa

Viikoittain kokoontuvia:

• Talkooaamupäivä Skipparilla maanantaisin ja tiistaisin klo 10–13 Tehdään yhdessä erilaisia varainhankintaan ja tapahtumien järjestämiseen liittyviä asioita. Klo 11 luetaan Päivän tunnussanaa ja juodaan seurakunnan tarjoamat talkookahvit. Voit myös hakea tarvikkeita kotona tehtäviä käsitöitä varten ja/tai lahjoittaa käsityö-askartelutarvikkeita lähetystyölle!
  • Kässäkerho Skipparilla torstaina klo 13-16.  Silloin tehdään tuotteita lähetystyön hyväksi. Klo 14 päivähetki ja kahvit. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toiminnan torstai – iltapäivään. Voit osallistua kerhoon sen ajan, mikä sinulle sopii.

Joka toinen viikko kokoontuvia:

Juttutupa-lähetyspiiri joka toinen tiistai klo 13 Skipparissa, Rautatienkatu 5.  Yhteyshenkilö Iine Pousi.

Sley:n Haminan lähetyspiiri klo 13 parittoman viikon  maanantaina  Herran Kukkarossa, Pikkuympyräkatu 34.

Kolsila-Myllykylä lähetyspiiri kodeissa parillisen viikon maanantaina klo 13.

Metsäkylän Kansanlähetyksen lähetyspiiri.

Elyn iltapiiri kodeissa erikseen ilmoitettavina päivinä.  Yhteyshenkilö Sirkku Mäkinen.
Elyn päiväpiiri kodeissa erikseen ilmoitettavina päivänä. Yhteyshenkilö Sirkku Mäkinen.

Kerran kuussa kokoontuvia:
Hyvässä seurassa -illat torstaina kerran kuukaudessa klo 18 Simeon-salissa , Pikkuympyräkatu 34.

Israelpiiri keskiviikkona kerran kuukaudessa klo 13.30 Simeon-salissa, Pikkuympyräkatu 34.  Yhteyshenkilö Iine Pousi.

Lähetyspiirejä Miehikkälässä

Muurikkala kodeissa erikseen ilmoitettuina keskiviikkoina klo 11.  Yhteyshenkilö Eeva Karkia.
Saivikkalan seutu joka toinen keskiviikko klo 12 Miehikkälän seurakuntakodilla.  Yhteyshenkilö Auli Kauppila.
Salo-Miehikkälä kodeissa erikseen ilmoitettuina tiistaina klo 12.30.  Yhteyshenkilö Eeva Kataikko.

Toivoa naisille iltapäivät perjantaisin klo 14. Miehikkälän seurakuntakodilla, Pappilankuja 3.

Virojoen seurakuntatalolla, Riihitie 2.