Lähetyspiirit

Lähetyspiirejä Haminassa

Seurakunnan tiloissa tapahtuva toiminta on toistaiseksi peruttu vallitsevan koronatilanteen takia. Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät tapahtumakalenterista.

Viikoittain kokoontuvia:
Lähetyksen käsityö- ja askartelutalkoopäivä  tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 Skipparissa, Rautatienkatu 5. Talkookahvit klo 10, luetaan Päivän Tunnussanaa. Voit myös hakea tarvikkeita ja tehdä tuotteita kotona tai lahjoittaa lähetystyölle valmiita tuotteita ja /tarvikkeita. Lisätietoja Liisalta p. 050 464 3852.

Joka toinen viikko kokoontuvia:
Elyn iltapiiri kodeissa erikseen ilmoitettavina päivinä.  Yhteyshenkilö Sirkku Mäkinen.
Elyn päiväpiiri kodeissa erikseen ilmoitettavina päivänä. Yhteyshenkilö Sirkku Mäkinen.
Sley:n Haminan lähetyspiiri klo 13 parittoman viikon  maanantaina  Herran Kukkarossa, Pikkuympyräkatu 34. Ma 29.3. klo 13 Via dolorosa – Ristin tie Johanneksen kirkossa, Raatihuoneentori 10. Ma 3.5.2021 yhdessä Kolsila-Myllykylä piirin kanssa Tahtilassa. Yhteyshenkilö Antero Harjula.
Juttutupa-lähetyspiiri joka toinen tiistai klo 13 Skipparissa, Rautatienkatu 5.  Yhteyshenkilö Iine Pousi.
Kolsila-Myllykylä lähetyspiiri kodeissa parillisen viikon maanantaina klo 13 ei koronatilanteen takia kokoonnu maaliskuussa. Kevään viimeinen kokoontuminen 3.5.2021 yhdessä Japaninpiirin kanssa. Yhteyshenkilö Kaija Parkko.
Metsäkylän Kansanlähetyksen piiri kodeissa torstaisin klo 14. ei koronatilanteen takia kokoonnu maaliskuussa. Yhteyshenkilö Tuomo Räsänen.

Kerran kuussa kokoontuvia:
Hyvässä seurassa -illat torstaina kerran kuukaudessa klo 18 Skipparissa, Rautatienkatu 5.
Israelpiiri keskiviikkona kerran kuukaudessa klo 13 Simeon-talossa, Pikkuympyräkatu 34.  Yhteyshenkilö Iine Pousi.

Lähetyspiirejä Miehikkälässä

Muurikkala kodeissa erikseen ilmoitettuina keskiviikkoina klo 11.  Yhteyshenkilö Eeva Karkia.
Saivikkalan seutu joka toinen keskiviikko klo 12 Miehikkälän seurakuntakodilla.  Yhteyshenkilö Auli Kauppila.
Salo-Miehikkälä kodeissa erikseen ilmoitettuina tiistaina klo 12.30.  Yhteyshenkilö Eeva Kataikko.

Toivoa naisille iltapäivät perjantaisin klo 14.
9.4.2021 Miehikkälän seurakuntakodilla, Pappilankuja 3.

7.5.2020 Virojoen seurakuntatalolla, Riihitie 2.