Lähetyspiirit

Lähetyspiirejä Haminassa

Lähetyspiirien toiminta on tauolla ja päivitetään syksyllä.

Viikoittain kokoontuvia:
Lähetyksen käsityö- ja askartelutalkoopäivä  tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 Skipparissa, Rautatienkatu 5. Talkookahvit klo 10, luetaan Päivän Tunnussanaa. Voit myös hakea tarvikkeita ja tehdä tuotteita kotona tai lahjoittaa lähetystyölle valmiita tuotteita ja /tarvikkeita. Lisätietoja Liisalta p. 050 464 3852.

Joka toinen viikko kokoontuvia:
Elyn iltapiiri kodeissa erikseen ilmoitettavina päivinä.  Yhteyshenkilö Sirkku Mäkinen.
Elyn päiväpiiri kodeissa erikseen ilmoitettavina päivänä. Yhteyshenkilö Sirkku Mäkinen.
Sley:n Haminan lähetyspiiri klo 13 parittoman viikon  maanantaina  Herran Kukkarossa, Pikkuympyräkatu 34.    Yhteyshenkilö Antero Harjula.
Juttutupa-lähetyspiiri joka toinen tiistai klo 13 Skipparissa, Rautatienkatu 5.  Yhteyshenkilö Iine Pousi.
Kolsila-Myllykylä lähetyspiiri kodeissa parillisen viikon maanantaina klo 13.
Metsäkylän Kansanlähetyksen piiri kodeissa torstaisin klo 14. ei koronatilanteen takia kokoonnu maaliskuussa. Yhteyshenkilö Tuomo Räsänen.

Kerran kuussa kokoontuvia:
Hyvässä seurassa -illat torstaina kerran kuukaudessa klo 18 Skipparissa, Rautatienkatu 5.
Israelpiiri keskiviikkona kerran kuukaudessa klo 13 Simeon-talossa, Pikkuympyräkatu 34.  Yhteyshenkilö Iine Pousi.

Lähetyspiirejä Miehikkälässä

Muurikkala kodeissa erikseen ilmoitettuina keskiviikkoina klo 11.  Yhteyshenkilö Eeva Karkia.
Saivikkalan seutu joka toinen keskiviikko klo 12 Miehikkälän seurakuntakodilla.  Yhteyshenkilö Auli Kauppila.
Salo-Miehikkälä kodeissa erikseen ilmoitettuina tiistaina klo 12.30.  Yhteyshenkilö Eeva Kataikko.

Toivoa naisille iltapäivät perjantaisin klo 14. Miehikkälän seurakuntakodilla, Pappilankuja 3.

Virojoen seurakuntatalolla, Riihitie 2.