Lähetysjärjestöjen kautta

Haminan seurakunta tukee monimuotoista lähetystyötä. Tällä hetkellä Haminan seurakunnalla on sopimukset seuraavien järjestöjen kautta:

Evankelinen lähetysyhdistys (ELY)

• kannatustavoite 8000 € + 8000 €
  • Tarton perhekeskus, Lea Saar, kuntatyöntekijä ja perhekeskuksen johtaja. Hän kulkee kuntakeskuksissa ja tekee yhteistyötä kunnan työntekijöiden kanssa, auttaa ongelmissa olevia perheitä ja järjestää esim. sururyhmiä ja muuta seurakunnan toimintaa.
  • Venäjä, Vienan Kemin seurakunnan työ. Tuemme Vladimir Jakusovin työtä.

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat (SANSA)

• ei virallista nimikkosopimusta
  • Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltä Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 60 000 naista eri puolilla maailmaa. Sama kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (SEKL)

• kannatustavoite 8000 €
  • Diakoni Kirsti Malmi. Tavoittava seurakuntatyö Lasnamäen kaupunginosassa Tallinnassa. Kirsti Malmi tekee lisäksi valtakunnallista musiikkievankelistan työtä, aktiotyötä sekä kehitysvammaistyötä Viron kirkossa. Kirsti Malmin kuulumisia lokakuu 2019

Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY)