Jukka Pietilä (kuvassa) toimii kanttorina Turun tuomiokirkossa. Lisäksi konsertissa kuullaan Porin urkuria Juhani Romppasta.

Otsikon mukaan Yleisradiossa on vuodesta 1935 soinut lauantai-iltaisin klo 18 ehtookellojen jälkeen Lauantain toivotut levyt. Samaa periaatetta mukaillen toteutamme 23.3. klo 18.00 Haminassa Marian kirkossa (Pikkuympyräkatu 34) Lauantain toivotut-konsertin, jonka laulusolistina on Turun tuomiokirkon I kanttori Jukka Pietilä ja Keski-Porin urkuri Juhani Romppanen.

Konsertti alkaa hyvin tunnelmallisella Oskar Lindbergin urkusävellyksellä; Vanha virsi Taalainmaalta (tämä kappale päätti usein ruotsalaisen ABBA-yhtyeen showspektaakkelin), sitä seuraa kansansävelmä Olen kuullut on kaupunki tuolla. Konsertissa kuullaan mm. Merikantoa, Beethovenia, Salosta ja Jean  Sibeliukselta Ristilukki-laulu ja urkuteoksena Finlandia.

Tervetuloa. Käsiohjelma 10 €.