Leirikeskukset

Haminassa:
Markkulan leirikeskus, Merkniemi 2 kartta
Markkulan leirikeskus sijatsee luonnonkauniin ja kirkasvetisen Suur-Merkjärven rannalla. Pihapiiri ja lähimetsät antavat hyvät puitteet ulkoilemiselle. Ajomatkaa on Haminan keskustasta 15 km. Leirikeskus on valmistunut vuonna 1986.
Päärakennuksen lisäksi pihapiiristä löytyvät rantasauna ja hirsirakennus, jota tarvittaessa voidaan käyttää lisämajoitustilana.  Päärakennuksessa on sali, keittiö ja takkahuone sekä majoitushuoneet. Päärakennukseen mahtuu majoittumaan 38 henkilöä. Huoneet ovat 1-4 hengen huoneita. Useimmissa huoneissa on kerrossängyt. Majoitusrakennuksen wc:t ja suihkut sijaitsevat käytävillä. Tilavat ja hyvät suihkutilat löytyvät rantasaunalta, ne ovat käytössä myös talvisin. Makkulassa on sähkölämmitteinen rantasauna.
Markkulan leirikeskusta vuokrataan ulkopuolisille. Kysy lisää p. 05 210 3000

Vehkarinteen leirikeskus, Vehkarinteentie 100  kartta
Vehkarinne sijaitsee Kannusjärvellä kauniin kirkasvetisen Valklammen rannalla. Leirikeskuksessa on hyvät tilat leirien ja virkistyspäivien järjestämiseen. Metsät ja maisemat houkuttelevat ulkoilemaan. Leirikeskus sijaitsee 14 km ajomatkan päässä Haminan keskustasta. Vehkarinteessä on pidetty leirejä jo 70-luvulta. Uusi päärakennus valmistui vuonna 1996. Pihapiirissä on pieni erillinen kappeli, ulkokirkko, nuotiopaikka sekä kesäaikana varattavissa oleva rantasauna. Ulkoilemaan Vehkarinteessä pääsee pihalla olevalle hiekkakentälle, lähimetsissä risteileville poluille tai viereisen Siliä-vuoren näkötornille, josta avautuvat mahtavat maisemat.
Päärakennuksessa on sali, luokkahuone, ruokailutila ja keittiö. Leirikeskukseen mahtuu majoittumaan 52 henkilöä. 4 hengen huoneita on 12 kpl ja 2 hengen huoneita 2 kpl. Kahden hengen huoneissa on omat wc:t.  Majoituspuolelta löytyvät yhteiset saniteetti-, pesu- ja saunatilat. Rantasauna on käytössä kesäaikana.
Vehkarinne on seurakunnan eri työalojen käytössä. Sitä vuokrataan myös ulkopuolisille, mikäli vapaita aikoja jää omasta toiminnasta

Virolahdella:
Lypsyniemen leirikeskus, Lypsyniementie 41  kartta
Lypsyniemi sijaitsee Virolahdella, Suomenlahden rannalla. Vuonna 1998 uusittu leirikeskus tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisille leireille, kursseille ja kokouksille. Virolahden kuntakeskukseen Virojoelle on matkaa Haminasta 30 km, Helsingistä 180 km ja Lappeenrannasta 67 km.
Vuodepaikat: 9 kpl 4 hh, 2 kpl 2 hh, vuodepaikkoja yhteensä 40. Kokoustilat: 1 kpl 60 hengelle. Kesäkäytössä on rantasauna ja takkahuone sekä vanha päärakennus, jossa on keittiö, 2 huonetta ja ruokasali.
Seurakunnan oman toiminnan lisäksi Lypsyniemeä vuokrataan ulkopuolisille käyttäjille.