Nuoret leirit ja retket

nettisivuilleLeirit ja Retket rippikoulun käyneille

• SEURAKUNTIEN SÄHLYTURNAUS 13.5.
    Haminan ja Kotkan alueen seurakuntien sählyturnaus Pyroll-areenalla Pyhtäällä! Joukkue kasataan nuorten sählyvuoron kävijöistä. Sählyä pelataan Aseman koululla maanantaisin klo 19.30-21.00.
  • YHDEN HINNALLA 5.-7.5.2017
    Kirkon nuorisopäivät Tampereella. Nää on Hianoja reissuja! Hinta about 60€, joka sisältää matkat, koulumajoituksen, liput konsertteihin sekä aamu- ja iltapalat. Reissu tehdään yhdessä Kotka-Kymin seurakunnan nuorten kanssa. Mukaan mahtuu varmasti 15 nopeinta. Varasijalle ilmoittautuneet pääsevät mukaan, jos bussissa on tilaa.
  • REPOVEDEN REISSU 26.-28.5.
    Viikonlopun mittainen vaellusreissu Repoveden kansallispuistossa. Tarkempia infoja kevään aikana.

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Ville Kervinen p. 050 386 5723 tai ville.kervinen(at)evl.fi.