Omaishoitajat voivat hoidettavan läheisensä kanssa hakea diakoniatyön kautta tuetulle Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon järjestämälle teemalomalle Verve Lahteen. Loma-aika on 24.-29.11.2019.  Yhteistyötahona ohjelman toteuttaa Omaishoitajaliitto teemalla ”Kanssasi kahden”.

Verve Lahti sijaitsee keskellä kaupunkia. Lahden tapahtumat ja ostosmahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa. Verve Lahden lähiympäristössä on kuitenkin tilaa ja rauhaa liikkua ja ulkoilla.

Kustannukset

Lomaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen), majoitus kahden hengen huoneessa, ryhmäkohtainen lomaohjelma ja lomakohteen yhteinen vapaa-ajanohjelma, pieni kylpylähoito tai kylpy.

Diakoniatyön kautta lomalle hakeville ja lomalle päässeille kustannetaan seurakunnan puolesta omavastuuosuus sekä kuljetus Lahteen. HTLH tekee lomalaisten valinnan. Hakeminen ei edellytä jäsenyyttä omaishoitajaliitossa. Seurakunnan kautta voimme tukea max. 10 henkeä.

Hakeminen

Hakulomakkeita saa diakoniatyöntekijöiltä tai www.mtlh.fi, josta löytyy myös tulostettava hakulomake. Palauta lomahakemus 9.8. mennessä osoitteeseen:

Diakoniatyö, Anni Kontra
Haminan seurakunta
Pikkuympyräkatu 34
49401 Hamina

• yhteyshenkilö Anni Kontralta p. 050 526 2493, anni.kontra@evl.fi
  • tai ajalla 10.6.-5.7. Mervi Leinoselta p. 0400 565 010 , mervi.leinonen@evl.fi.