Metsämansikan kukkia

Hyvä omaishoitaja, teillä on hoidettavan läheisenne kanssa mahdollisuus hakea diakoniatyön kautta tuetulle MTLH:n Omaishoitajan ja hoidettavan lomalle Kyyhkylän kuntoutuskeskukseen /Mikkeli, joka järjestetään 29.8.- 3.9.2021

Lomaan sisältyy: täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen), majoitus kahden hengen huoneessa, lomakohteen järjestämä ryhmäkohtainen lomaohjelma ja yhteinen vapaa-ajanohjelma, pieni kylpylähoito tai kylpy. Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n järjestämän loman yhteistyötahona on Omaishoitajaliitto.

Hakulomakkeita saa diakoniatyöntekijöiltä tai voit tulostaa hakulomakkeen Maaseudun terveys ja lomahuolto ry:n sivuilta.   Palauta hakulomake 7.5.2021 mennessä osoitteeseen: Diakoniatyö, Anni Kontra, Haminan seurakunta, Pikkuympyräkatu 34, 49400 Hamina.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja lähetetään eteenpäin saatteena seurakunnan maksusitoumus omavastuusta Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:lle, joka tekee päätöksen lomalle valittavista. Diakoniatyö maksaa myös kuljetuksen. Jos tulette valituksi lomajaksolle, teille ilmoitetaan siitä kirjeitse HTLH:n kautta, noin kuukausi ennen loman alkua. Otamme teihin yhteyttä hyvissä ajoin kuljetuksen järjestämiseksi.

Vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi voitte olla epävarmoja lomahakemuksen tekemisessä, mutta toivomme, että tilanne olisi jo toinen loppukesästä ja lomajakso voidaan toteuttaa. Rohkaisen teitä täyttämään lomahakemuksen, jos yhtään kiinnostuitte asiasta.

Lisätietoja diakoni Anni Kontra p. 050 5262493 tai anni.kontra@evl.fi