Vanha leikkipaikka siirtyy kirkon asehuoneesta uuteen paikkaan.

Toukokuussa juhlimme Marian kirkon uutta leikkipaikkaa, joka otettiin käyttöön vanhaan asehuoneeseen. Pienillä muutoksilla asehuoneesta tuli viihtyisä lasten ja perheiden tila, jossa oli mahdollisuus leikkiä, piirtää tai vaikka imettää. Leikkipaikasta on iloittu kuluneen vuoden aikana messuissa, vihkimisissä ja muissa kirkon tilaisuuksissa. Paloturvallisuussyistä kirkon leikkipaikka vaihtaa nyt kuitenkin paikkaa. Asehuoneessa on varauloskäynti, joten leikkipaikka siirtyy kirkon takaosaan. Kirkon takaosasta teemme pienillä muutoksilla lapsille ja perheille viihtyisän leikkipaikan, josta on myös helppo seurata, mitä alttarilla tapahtuu. Asehuoneessa säilyy edelleen mahdollisuus vaipanvaihtoon ja esimerkiksi imettämiseen. Muutostöissä kestää muutama viikko ja juhlimme uutta leikkipaikkaa toivottavasti mahdollisimman pian.