Miehikkälän kappelineuvosto

Jäsenet 2015-2018: Kappalainen Matti Astola, Markku Kaitainen, Leena Kataikko, Toini Oikarinen, Helena Pakkanen, Kari Suoknuuti ja Riitta Tenkanen-Salmela.

Kappelineuvosto johtaa kappeliseurakunnan hengellistä työtä.  Kappelineuvosto koostuu luottamushenkilöistä, jotka kirkkovaltuusto valitsee nejäksi vuodeksi.

Toimikunnat v 2015-2018

• Lähetystyön toimikunta: puh. joht. Leena Kataikko, Eeva Kataikko, Auli Kauppila ja Eini Tulkki.
  • Evankelioimistyön toimikunta: puh. joht. Helena Pakkanen, Markku Kaitainen, Seija Kivelä, Toini Oikarinen ja Riitta Vanhoja.
  • Miestyön toimikunta: kokoonkutsuja Arto Kivelä, toimintaan osallistuu miehiä vapaamuotoisesti.
  • Lapsi- ja perhetyön yhdyshenkilö Riitta Tenkanen-Salmela.

Toimikunnat valmistelevat, suunnittelevat ja osallistuvat alansa toiminnan toteuttamiseen.

Pöytäkirjat: