Miehikkälän kirkko

• Ma 12.7. klo 13 Urkumusiikkia, Lauri Takanen
  • To 22.7. klo 13 Nuorten lauluryhmä Mielikit, joht. Kaisa Eriksson
  • To 29.7. klo 13 Sellosooloja, Maria Morfin Venäläinen ja Siiri Nieminen

Musiikkihetkiin on vapaa pääsy. Lista täydentyy vielä.

Miehikkälän kirkko 140 vuotta -juhlakonserttisarja

• Su 25.7. klo 12 Lauluyhtye Taika
  • Pe 30.7. klo 19 Kanttorin vahvistettu perhetrio (Maria ja Emilia Morfin Venäläinen, sello ja huilu; Siiri Nieminen, sello; Niina Venäläinen, piano)
  • Pe 6.8. klo 19 Ihanimmat iltavirret -yhteislaulutilaisuus, nuoret soittajat säestämässä
  • Pe 13.8. klo 18 Könsikkäät, joht. Petri Laaksonen

Konsertteihin on vapaa pääsy.

23. Kirkkomusiikkiviikko Miehikkälän kirkossa

• Su 15.8. klo 10 juhlamessu, mukana kirkkokuoro, kahvitarjoilu kirkossa
  • Ma 16.8. klo 19 Festiva-kvintetti, nuoret taiturit estradilla, ohjelma 12€
  • Ke 18.8. klo 19 Laulu rakkaudesta -häämusiikkikonsertti, urku- sekä laulumusiikkia ja runoja, Lauri Takanen, Terhi Kurko, Kaisa Eriksson, Ulla Lassila, Niina Venäläinen, Kaija Ahola, Eeva Kaitainen, ohjelma 12€
  • Su 22.8. klo 15 Täältä pesee! Miehikkäläläisten säveltäjien ja sanoittajien tuotantoa esittämässä mm. kirkkokuoro, Laulu-ukot, Reetta Värri, Niina Kokkala ja Salla Koskimies, Lauri Takanen, Jussi Saksa ja Jussi Liski. Ohjelma 12€.

Muuta kesäistä musiikkiohjelmaa Miehikkälässä

• Pe 9.7. klo 19.30 Kaakon kamarimusiikin konsertti Miehikkälän kirkossa
  • Pe 20.8. klo 18 yhteislaulua Miehikkälän kesätorilla kirkkokuoron ja kanttori Niina Venäläisen johdolla
  • Su 29.8. klo 15 Viulukonsertti Neea-Noora Piispa ja Marek Pavlica (Tsekki). Esa Ylönen, piano. Mukana myös Kiia-Maria ja Inka-Liisa Piispa. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10€.