Miehikkälän kirkko

Miehikkälän kirkko vihittiin käyttöön 1.11.1881. Kirkkoa on peruskorjattu vuosina 1927, 1963 ja 2008.

Ensimmäiset urut tilattiin Zachariassenin urkutehtaalta. Ne valmistuivat vuonna 1895. Nykyiset urut ovat vuodelta 1980, 16-äänikertaiset, Kangasalan Urkutehtaan valmistamat. Vanhoista uruista käytettiin 10 äänikertaa uusiin urkuihin. Myös urkujen julkisivu säilyi entisenlaisena. Lähetyskynttelikön on valmistanut Pekka Seppälä.

Kirkko palvelee myös siunauskappelina, koska hautausmaa on aivan kirkon vieressä. Lähinnä kirkkoa on sankarihauta, jossa on 177 sankarivainajan viimeinen leposija.

MIEHIKKÄLÄ Miehikkälän kappeliseurakunnan kirkko

Kirkon alttaritaulu on Väinö Hämäläisen maalaus vuodelta 1930, aiheena Jeesuksen ristiltä otto. Kirkon koristemaalaukset ovat taiteilija Urho Lehtisen käsialaa.

MIEHIKKÄLÄ Miehikkälän kappeliseurakunnan kirkko