Haminan seurakunnan kanttorit Kai Huopainen, Pekka Soranummi, Ulla Suutari, Niina Kotro ja Inna Heikkilä.

Miehikkälän kirkkokuoron järjestämää perinteistä kirkkomusiikkiviikkoa vietetään taas 4.-11.6.2017. Ohjelmassa on edellisten vuosien tapaan kolme konserttia ja juhlamessu. Kaikki konsertit sekä messu pidetään Miehikkälän kirkossa. Tänä vuonna luvassa on todellista laulumusiikin juhlaa.

Kirkkomusiikkiviikon aloittaa sunnuntaina 4.6. klo 15 Suomen tunnetuimman gospelmuusikon Pekka Simojoen luotsaama EtCetera-kuoro. Vauhdikkaan kuoron laulut ovat pääosin Pekka Simojoen ja Anna-Mari Kaskisen käsialaa, mutta kuoron ohjelmistosta löytyy myös mm. afrikkalaista musiikkia. Kuoroa säestää bändi, jossa soivat mm. kitara, basso ja perkussiot. Ennen konserttia ja myös konsertin jälkeen on mahdollista nauttia kahvista ja leivonnaisista kirkon pihamaalle pystytetystä teltasta.

Tiistaina 6.6. klo 18 ovat puolestaan vuorossa Kaakon kanttorit eli Haminan seurakunnan kanttorit Kai Huopainen, Inna Heikkilä, Niina Kotro, Pekka Soranummi ja Ulla Suutari. Kanttorit ovat Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi liikkeellä suomalaisen musiikin siivin. Tunteikkaan illan aikana kuullaan mm. Merikannon, Sibeliuksen ja Leevi Madetojan sävellyksiä, lauluja Lasse Heikkilän Suomalaisesta messusta ja rakastetuimpia kansanlauluja.

Keskiviikkona 7.6. klo 19 konsertoivat sopraano Leea Antila ja pianisti-urkuri Kaisa Alasaarela. Heidän ohjelmistossaan on mm. Merikannon, Bachin ja Händelin kauneimpia yksinlauluteoksia. Leea Antila on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta pääaineenaan kirkkomusiikki ja syventymiskohteenaan laulu.

Kirkkomusiikkiviikko päättyy sunnuntaina 11.6. klo 10 juhlamessuun, jossa esiintyy Miehikkälän kirkkokuoro. Messun jälkeen nautitaan kirkossa kahvit.

Kirkkomusiikkiviikon järjestelyistä vastaa Miehikkälän kirkkokuoro yhteistyökumppaneinaan Miehikkälän kulttuuritoimi ja Miehikkälän kappeliseurakunta.