Kirkkomuskarit

Kirkkomuskari Haminan seurakunnan Facebook live perjantaisin 8.5, 15.5, 22.5 ,29.5, 5.6 ja 12.6.2020  klo 10.30.

Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Ratevan musaperhekerho Miehikkälässä  vauvasta vaariin torstaisin  klo 10.00 toimintakeskus Ratevassa, Keskustie 5 A. Muskaripuolituntista johtaa kanttori Niina Kotro p. 0400 277 924. Toiminta jatkuu syyskuussa.

Muskareihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Vauvavirsilauluryhmä Haminassa vauvaperheille, joissa on  2-8 kuukauden ikäinen vauva. Kokoontumiset kahdeksan viikon ajan  Marian kirkossa, Pikkuympyräkatu 34.   Lisätietoja ja ilmoittautuminen sähköpostilla mia.rautamies@evl.fi syksyllä 2020. Mukaan mahtuu 8 perhettä. Samaan aikaan on sisaruksille muksupysäkki.