Muskarit

Muskarit viettävät kesälomaa.

Kirkkomuskari Haminassa perjantaisin, noin kerran kuukaudessa, syyskuusta 2018 alkaenSimeon-talossa, Pikkuympyräkatu 34.  Ryhmää johtaa kanttori Ulla Suutari (23.2, lauletaan ja leikitään lastenohjaajien johdolla) Muskarin jälkeen lounas, hinta 8 € perheeltä

Ratevan musaperhekerho Miehikkälässä kaikenikäisille, keskiviikkoisin  klo 14.30  toimintakeskus Ratevassa, Keskustie 5 A. Muskaripuolituntista johtaa kanttori Niina Kotro p. 0400 277 924. Syyskausi alkaa viikolla 35.

Musaperhekerho keskiviikkoina klo 9.45 Virojoella Villinrannassa. Syyskausi alkaa viikolla 35.

Vauvavirsilauluryhmä Haminassa vauvaperheille, joissa on  2-8 kuukauden ikäinen vauva. Kokoontumiset 23.1-13.3.2018 joka viikko tiistaisin klo 10.00-10.45 Marian kirkossa, Pikkuympyräkatu 34.  Vauvavirsilaulu, babysalmesang, on Tanskan kirkossa suosittu toimintamuoto vauvaperheille. Siinä lauletaan, hellitään vauvaa ja liikutaan hänen kanssaan kirkkotilassa. Tutustumme erilaisiin soittimiin, niiden ääneen ja musiikin rytmiin. Vauvavirsilaulu on elämyksellistä ihmettelyä. Vauvavirsilaulun jälkeen kahvitellaan ja hengähdetään vielä hetkinen kirkossa. Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Anna Mykrä-Siljander, kanttori Pekka Soranummi ja pappi Elina Rajala. Lisätietoja sähköpostilla anna.mykra-siljander@evl.fi. Ilmoittautuminen seurakunnan keskukseen p. 05 210 3000. Mukaan mahtuu 8 perhettä.