Kirkkomuskarit

Ulla Suutari soittaa sähköpianoa, lapset ja lastenohjaajat leikkivät

Kirkkomuskarit ovat tauolla koronatilanteesta johtuen.

Tuotamme alkuvuodesta myös lapsiperheille suunnattua materiaalia seurakunnan Facebook-sivuille. Seuraa ilmoitteluamme instassa ja facessa sekä täällä seurakunnan kotisivuilla! Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

KIRKKOMUSKARIT ovat seurakuntien musiikki- ja varhaiskasvatusta. Muskarissa tärkeää on vuorovaikutus lapsen ja vanhemman välillä sekä yhdessäolo koko ryhmän kanssa. Siellä lauletaan, soitetaan, liikutaan ja loruillaan Ulla-kanttorin ja lapsityöntekijöiden johdolla koko perheen voimin.

Ratevan musaperhekerho Miehikkälässä  vauvasta vaariin torstaisin  klo 10.00 toimintakeskus Ratevassa, Keskustie 5 A. Muskaripuolituntista johtaa kanttori Niina Kotro p. 0400 277 924.

Muskareihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Vauvavirsilauluryhmä alkaa koronatilanteen salliessa torstaina 11.3.2021 klo 10 Marian kirkossa ja kokoontuu kahdeksan viikon ajan. Mukaan mahtuu kuusi vauvaa ja vanhempaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja ryhmään voivat ilmoittautua ne perheet, joiden pienokainen on 2-8 kk ikäinen toiminnan käynnistyessä. Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla mia.rautamies@evl.fi viikosta 6 alkaen.