Kirkkomuskarit

Ulla Suutari soittaa sähköpianoa, lapset ja lastenohjaajat leikkivät

Kirkkomuskarit

KIRKKOMUSKARIT ovat seurakuntien musiikki- ja varhaiskasvatusta. Muskarissa tärkeää on vuorovaikutus lapsen ja vanhemman välillä sekä yhdessäolo koko ryhmän kanssa. Siellä lauletaan, soitetaan, liikutaan ja loruillaan Ulla-kanttorin ja lapsityöntekijöiden johdolla koko perheen voimin. Kirkkomuskarin jälkeen on mahdollista jäädä ruokailemaan perhelounaalle, jonka hinta on 8€/perhe. Ilmoittautumiset muskariin tästä linkistä aina viimeistään muskariviikon keskiviikkona.

Syksyn seuraavat muskariajat ovat 8.10., 12.11. ja 3.12.2021.

Tervetuloa mukaan!

Musaperhekerho Miehikkälässä  vauvasta vaariin torstaisin  klo 10.00-10.30 Miehikkälän seurakuntakodilla (Pappilankuja 3). Muskaripuolituntista johtaa kanttori Niina Kotro p. 0400 277 924 yhdessä lastenohjaajien kanssa.

Vauvavirsilauluryhmät alkoivat 30.9.2021  klo 9 ja 10.30. Marian kirkossa ja ryhmät kokoontuvat kahdeksan viikon ajan. Klo 10.30 ryhmässä on vielä tilaa kahdelle perheelle.Ryhmään voivat ilmoittautua ne perheet, joiden pienokainen on 2-8 kk ikäinen toiminnan käynnistyessä. Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla mia.rautamies@evl.fi