Kirkkomuskarit

Kirkkomuskari Haminan seurakunnan Facebook live perjantaina 25.9.2020 klo 10.30.

Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Kirkkomuskarit ja perhelounaat Haminassa Simeon-salissa perjantaisin 16.10, 13.11 ja 11.12.2020 klo 10.30. Muskarihetken päätteeksi on lounasmahdollisuus hintaan 8 €/ perhe. Lounaalla tarjottava ruoka on laktoositonta. Muut erityisruokavaliot voi ilmoittaa emännille keittio.hamina@evl.fi

KIRKKOMUSKARIT ovat seurakuntien musiikki- ja varhaiskasvatusta. Muskarissa tärkeää on vuorovaikutus lapsen ja vanhemman välillä sekä yhdessäolo koko ryhmän kanssa. Siellä lauletaan, soitetaan, liikutaan ja loruillaan Ulla-kanttorin ja lapsityöntekijöiden johdolla koko perheen voimin.

Ratevan musaperhekerho Miehikkälässä  vauvasta vaariin torstaisin  klo 10.00 toimintakeskus Ratevassa, Keskustie 5 A. Muskaripuolituntista johtaa kanttori Niina Kotro p. 0400 277 924. Toiminta jatkuu aikaisintaan lokakuussa 2020.

Muskareihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Vauvavirsilauluryhmä Haminassa vauvaperheille, joissa on  2-8 kuukauden ikäinen vauva. Kokoontumiset kahdeksan viikon ajan  Marian kirkossa, Pikkuympyräkatu 34 Hamina.  Lisätietoja ja ilmoittautuminen sähköpostilla mia.rautamies@evl.fi . Mukaan mahtuu 8 perhettä. Samaan aikaan on sisaruksille muksupysäkki.