Kirkkomuskarit

Kirkkomuskarit myös Haminan seurakunnan Facebook livessä perjantaisin 25.9, 16.10 ja 11.12.2020 klo 10.30.

Jos et ole kirjautunut Facebookiin, mene sivulle suoraan osoitteella www.facebook.com/haminanseurakunta. Tällöin aukeaa Haminan seurakunnan Facebook -sivu. Jos ohjelma kysyy kirjautumista, sen voi ohittaa (”ohita nyt” tai ”ei nyt”). Tämän jälkeen sivua ja sen sisältöä voi katsella ja selata vapaasti. Toinen tapa mennä suoraan sivulle on mennä Googlen kautta. Googlen hakuvalikkoon kirjoitetaan ”Facebook Haminan seurakunta” ja sama sivu kuin yllä aukeaa klikkauksen jälkeen.

Koko perheen kirkkomuskari ja perhelounas Haminassa Simeon-salissa perjantaina 13.11.2020 klo 10.30. Muskariin mahtuu mukaan max 10 perhettä. Voit ilmoittautua muskariin tästä. Vahvistamme ilmoittatumisen sähköpostitse. Muskarihetken päätteeksi on lounasmahdollisuus hintaan 8 €/ perhe. Lounaalla tarjottava ruoka on laktoositonta.

Seuraava koko perheen kirkkomuskari on 11.12.2020 klo 10.30.

KIRKKOMUSKARIT ovat seurakuntien musiikki- ja varhaiskasvatusta. Muskarissa tärkeää on vuorovaikutus lapsen ja vanhemman välillä sekä yhdessäolo koko ryhmän kanssa. Siellä lauletaan, soitetaan, liikutaan ja loruillaan Ulla-kanttorin ja lapsityöntekijöiden johdolla koko perheen voimin.

Ratevan musaperhekerho Miehikkälässä  vauvasta vaariin torstaisin  klo 10.00 toimintakeskus Ratevassa, Keskustie 5 A. Musaperhekerhoa ei järjestetä syyskaudella 2020. Muskaripuolituntista johtaa kanttori Niina Kotro p. 0400 277 924.

Muskareihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Vauvavirsilauluryhmä Haminassa vauvaperheille, joissa on  2-8 kuukauden ikäinen vauva. Kokoontumiset kahdeksan viikon ajan  Marian kirkossa, Pikkuympyräkatu 34 Hamina alkaen 8.10.2020. Lisätietoja ja ilmoittautuminen sähköpostilla mia.rautamies@evl.fi . Mukaan mahtuu 6 perhettä. Ryhmä on täynnä.

Kevään 2021 ryhmä alkaa 11.3. ja ilmoittautuminen käynnistyy tammikuun lopulla.