Kirkkomuskarit

Kuvassa piirrettynä leikkiviä lapsia ja piirroksen päällä soitin

Kirkkomuskarit

KIRKKOMUSKARIT ovat seurakuntien musiikki- ja varhaiskasvatusta. Muskarissa tärkeää on vuorovaikutus lapsen ja vanhemman välillä sekä yhdessäolo koko ryhmän kanssa. Siellä lauletaan, soitetaan, liikutaan ja loruillaan Ulla-kanttorin ja lapsityöntekijöiden johdolla koko perheen voimin. Kirkkomuskarin jälkeen on mahdollista jäädä ruokailemaan perhelounaalle, jonka hinta on 8€/perhe. Ilmoittautumiset muskariin tästä linkistä aina viimeistään muskariviikon keskiviikkona.

Kevään 2022 muskaripäivät livenä ovat  18.3. ja 22.4.2022

11.2. 2022 kirkkomuskarista tiedotamme helmikuun alussa. Silloin ei ole ruokailumahdollisuutta.

Tervetuloa mukaan!

Musaperhekerho Miehikkälässä Miehikkälän seurakuntakodilla (Pappilankuja 3) torstaisin  klo 10.00-10.30  tai 10.45-11.15. Voit ilmoittautua Niinalle aina keskiviikkoon klo 14 mennessä.  Muskaripuolituntista johtaa kanttori Niina Kotro p. 0400 277 924 yhdessä lastenohjaajien kanssa.

Kevään 2022 Vauvavirsilauluryhmät  käynnistyvät torstaina 3.2. Ryhmään (max 4 aikuista) voivat ilmoittautua ne perheet, joiden pienokainen on 2-8 kk ikäinen toiminnan käynnistyessä. Ryhmät kokoontuvat kahdeksan viikon ajan Marian kirkossa klo 9 ja 10.30.  Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla mia.rautamies@evl.fi alkaen viikolla 50.