Nuoret viikkotoiminta

nettisivuille

Somessa:

Instagramissa löydät meidät nimellä Haminan seurakunta. Työntekijät tavoittaa parhaiten omilla nimillä ja numeroilla esimerkiksi WhatsAppista. Olemme myös mukana Discordissa, Facebookissa, Snapchatissa ja vaikka missä. Ota yhteyttä!

Syksyn toiminta starttaa 9.9. Koronasta johtuen kaikki muutokset mahdollisia.

AVOIMET OVET

Keskiviikkoisin  klo 18 -20 Herran Kukkarolla.

Uusia tutuja, vanhoja ystäviä, kahvia ja korppuja
teetä ja sympatiaa, soittoa ja laulua ja paljon muuta.

NUORTEN SÄHLYVUORO on tauolla

Kaikille nuorille avoin sählyvuoro on Pappilansalmen koulun salissa maanantaisin klo 20.00-21.30.

JUHLAT

Syyskauden aloitusjuhla 9.9.

MUUTA TOIMINTAA

Kaikenlaista spesiaalia järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Keilausta, splättistä, yökyläilyjä, retkiä, musiikkijuttuja ja vaikka mitä. Toimintaa tytöille ja pojille yhdessä ja erikseen.

Muusta toiminnasta huudellaan Kukkarolla, ilmoitellaan whatsappissa ja ihan joka paikassa. Onko ideoita tai toiveita?
Kerro meille!

NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ

Perustetaan syksyllä 2021. Tule mukaan vaikuttamaan! Tarkoitettu rippikoulun käyneille, kirkon jäsenille ja enintään 29-vuotiaille. Viedään yhdessä nuorten ääni kuuluviin seurakunnan päätöksenteossa! Haku ryhmään auki > ilmoittautumiset.