Nuoret viikkotoiminta

nettisivuille

Somessa:

Instagramissa löydät meidät nimellä Haminan seurakunta. Työntekijät tavoittaa parhaiten omilla nimillä ja numeroilla esimerkiksi WhatsAppista. Olemme myös mukana Discordissa, Facebookissa, Snapchatissa ja vaikka missä. Ota yhteyttä!

Kevään toiminta starttaa 7.1. Koronasta johtuen kaikki muutokset mahdollisia.

Nuorten viikkotoiminta käynnistyy 10 hengen ryhmissä ja ilmoittautumalla. Toiminnassa on vahva maskisuositus

AVOIMET OVET

Uutta! Ovet avoinna (K15) klo 19-23 perjantaisin 7.1, 4.2, 1.4 ja 6.5.                 Hyvää menoa, oleilua, teemajuttuja.

Keskiviikkoisin nuorten avoimet ovet klo 18 -20 Herran Kukkarolla.

Uusia tutuja, vanhoja ystäviä, kahvia ja korppuja
teetä ja sympatiaa, soittoa ja laulua ja paljon muuta.

Uusi vuosi, uudet kujeet…

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä Kymenlaakson alueella noudatetaan tiukennettuja kokoontumisrajoituksia 13.1.-31.1.2022. Päätöksen myötä sisätiloissa järjestettävät yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty.

Tiukempien kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa nuorten viikkotoimintaa järjestetään poikkeuksellisesti pienryhmissä. Avoimet ovet järjestetään keskiviikkoisin klo 18:00-20:00 sekä Herran Kukkarolla, että Simeon-salissa. Kumpaankin tilaan voidaan ottaa 9 osallistujaa. Molemmissa tapahtumissa on käytössä ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaisin klo 12:00.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä

Vaikka tilanne onkin harmillinen, niin iloitkaamme siitä, että toimintaa saadaan edelleen jatkaa pienimuotoisesti. Nähdään Kukkarolla ja Simpassa!

T: Haminan seurakunnan kasvatuksen väki

NUORTEN SÄHLYVUORO on tauolla

Kaikille nuorille avoin sählyvuoro on Pappilansalmen koulun salissa maanantaisin klo 20.00-21.30.

JUHLAT

Nuorten joulujuhla taas loppuvuodesta 2022. Jouluista herkuttelua ja yhdessäoloa.

MUUTA TOIMINTAA

Kaikenlaista spesiaalia järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Keilausta, splättistä, yökyläilyjä, retkiä, musiikkijuttuja ja vaikka mitä. Toimintaa tytöille ja pojille yhdessä ja erikseen.

Muusta toiminnasta huudellaan Kukkarolla, ilmoitellaan whatsappissa ja ihan joka paikassa. Onko ideoita tai toiveita?
Kerro meille!

NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ

Vaikuttajaryhmän vaalit on peruttu. Perustaminen siirtyy keväälle 2022.