Päiväkerhot

Kuva Anna-Liisa Suntio

PÄIVÄKERHOT OVAT TAUOLLA.

Päiväkerhoryhmiin haku kaudeksi 2021-2022 on käynnistynyt 26.4.2021. Voit ilmoittautua tällä lomakkeella

Järjestämme kevään ajan päiväkerhojen sijaan Muksupysäkki-toimintaa, joka on pienryhmissä tapahtuvaa ohjattua leikkiä, ryhmässä olemisen harjoittelua ja lastenhoitoapua vaikkapa asioinnin ajaksi noin 2-7- vuotiaille

Muksupysäkit kokoontuvat Virojoella seurakuntatalolla ma klo 9.30-12 ja  Husulassa Puolakallion kerhotilassa ti ja to klo 9.30-12 ja Puolakallion kerhotilan piha-alueella olevalla leikkikentällä ti ja to klo 13-15, sekä Haminassa Herran kukkarolla ke klo 9.30-12.

Voit ilmoittaa lapsesi maksuttomiin hoitopäiviin ja saada itsellesi hengähdystaukoa arjen keskelle soittamalla Ravin Sarille p. 050 5262494. Ilmoittauduthan pysäkille aina edeltävänä arkipäivänä!

Muksupysäkkien lisäksi on muutakin mukavaa toimintaa tiedossa! Sillä niin Miehikkälän seurakuntakodille, kuin Virojoen seurakuntatalolle, Klamilan kirkolle, Marian kirkon pihapiiriin Haminassa ja Puolakallion kerhotilan takana olevalle leikkikentälle Husulassa on tullut rastiratoja omatoimista ulkoilua varten!

PÄIVÄKERHOT kokoontuvat kaudella 2021-2022 Husulassa, Puolakallion kerhotilassa (Joukahaisentie 23 c 17).

Luontokerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-12.00 ja se on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille.

4-7-vuotiaiden Ympäristökerho kokoontuu ulkona keskiviikkoisin klo 13.30-15.30.

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta, jossa lapsi saa osallistua monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan. Päiväkerhot ovat osa kirkon järjestämää kasteopetusta ja siellä lapsi saa myös kokemuksen seurakuntaan kuulumisesta sen tärkeänä jäsenenä. Kerhoissa on leikkiä, musiikkia, liikuntaa, askartelua, ulkoilua, hiljentymistä sekä eväshetki. Kiinnitämme päiväkerhoissa erityistä huomiota ympäristökasvatukseen! Maksuttomat kerhot kokoontuvat kerran tai kaksi kertaa viikossa 2-3 h kerralla.

Retket ja leiripäivät