Päiväkerhot

Kuva Anna-Liisa Suntio

Syksyn kerhokausi on käynnistynyt tutustumiskäynneillä viikolla 36! Ryhmiin ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostitse lisätietoja.

PÄIVÄKERHOT 3-5-vuotiaille kokoontuvat kaudella 2020-2021 Husulassa, Puolakallion kerhotilassa (Joukahaisentie 23 c 17).

Luovan toiminnan kerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-12.00 ja se on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille.

Luontokerho on ulkona tiistaisin ja torstaisin klo 13.00-15.00 kokoontuva kerho 4-5-vuotiaille.

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta, jossa lapsi saa osallistua monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan. Päiväkerhot ovat osa kirkon järjestämää kasteopetusta ja siellä lapsi saa myös kokemuksen seurakuntaan kuulumisesta sen tärkeänä jäsenenä. Kerhoissa on leikkiä, musiikkia, liikuntaa, askartelua, ulkoilua, hiljentymistä sekä eväshetki. Maksuttomat kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa 2-3 h kerralla ja päiväkerhoissamme kiinnitämme huomiota myös ympäristökasvatukseen.

Päiväkerhoryhmiin haku kaudeksi 2020-21 on käynnissä. Voit ilmoittautua tällä lomakkeella 6.7.-31.12.2020.

Retket ja leiripäivät