Päiväkerhot

Kuva: Anna-Liisa Suntio

PÄIVÄKERHOT kokoontuvat tammikuussa 2022 viikko-ohjelman mukaisesti. Kerhoissa ulkoillaan paljon ja sisällä on samanaikaisesti vain pieni ryhmä kerrallaan.

Päiväkerhoryhmiin haku kaudeksi 2021-2022 on avoinna. Voit ilmoittautua tällä lomakkeella

PÄIVÄKERHOT kokoontuvat kaudella 2021-2022 Husulassa, Puolakallion kerhotilassa (Joukahaisentie 23 c 17).

Luontokerho kokoontuu tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-12.00 ja se on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille.

4-7-vuotiaiden Ympäristökerho kokoontuu ulkona keskiviikkoisin klo 13.30-15.30.

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta, jossa lapsi saa osallistua monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan. Päiväkerhot ovat osa kirkon järjestämää kasteopetusta ja siellä lapsi saa myös kokemuksen seurakuntaan kuulumisesta sen tärkeänä jäsenenä. Kerhoissa on leikkiä, musiikkia, liikuntaa, askartelua, ulkoilua, hiljentymistä sekä eväshetki. Kiinnitämme päiväkerhoissa erityistä huomiota ympäristökasvatukseen! Maksuttomat kerhot kokoontuvat kerran tai kaksi kertaa viikossa 2-3 h kerralla.

Retket ja leiripäivät