Perhekerhot

Tervetuloa mukaan maksuttomaan toimintaan (tarjoilussa voi olla pieni maksu).

PERHEKERHOT ja AVOIN PERHEPIIRI ovat lasten ja aikuisten kohtaamispaikkoja, joihin lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain toimintakauden aikana. Perhekerhot kutsuvat pysähtymään kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä.

UUTTA KIVAA vauvaperheille keväällä 2022:

Vauvojen värikylpyryhmään ovat tervetulleita 3-12 kuukauden ikäiset vauvat yhdessä vanhempansa kanssa. Vauvojen värikylpy on Porin lastenkulttuurikeskuksen kehittämä taidetoimintamalli. Läsnäolo, uteliaisuus, tutkiminen ja hetkestä nauttiminen on keskiössä tässä taidetoiminnassa.  Ryhmät kokoontuvat keväällä 2022 Herran Kukkarolla maanantaisin klo 10 neljän kerran ajan.  Ilmoittautumislinkin ja eri ikäryhmien kokoontumisajat löydät tästä

TAMMIKUUN 2022 kokoontumiset:

Avoin Perhepiiri kokoontuu  keskiviikkoisin Haminan kesäpuistossa klo 9.30-11.00. Avoin perhepiiri on Haminan seurakunnan ja Haminan avoimen varhaiskasvatuksen yhteistyönä järjestämää toimintaa. Perhepiirin jälkeen on mahdollista osallistua Etelä-Kymen työttömien järjestämään avoimeen ruokailuun. Aikuisen ruoka maksaa 3,5€. Ruokaa on mahdollista ostaa vain mukaan tammikuussa .

Perhekerho torstaisin klo 14-16 EI kokoonnu tammikuussa Klamilan kirkon kerhohuoneella, Museotie 1903, Klamila p. 0505262494.

Pleissin perhekerho EI kokoonnu tammikuussa perjantaisin klo 9.30-11.30:  p. 0505262494. Perhekerho järjestetään seurakunnan, Kaakon kaksikon ja Kymsoten yhteistyönä.

Kevään 2022 Vauvavirsilauluryhmät alkavat torstaina 3.2.2022 klo 9 ja 10.30  Marian kirkossa (Pikkuympyräkatu 34, Hamina) ja kokoontuu kahdeksan viikon ajan. Mukaan mahtuu neljä vauvaa ja vanhempaa/ ryhmä ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautua voivat 15.12.2021 alkaen (mia.rautamies@evl.fi) ne perheet, joiden pienokainen on 2-8 kk ikäinen toiminnan käynnistyessä.