Perhekerhot

Paperille painettu väreillä käden kuvia

PERHEKERHOJEN KERHOTOIMINTA ON TAUOLLA. Jos koronatilanne sen sallii, käynnistyy kevätkausi maaliskuussa viikolla 10. Mutta mukavaa toimintaa on tiedossa, vaikka emme pääse yhteisesti vielä kerhopäiviä viettämäänkään! Niin Miehikkälän seurakuntakodille, kuin Virojoen seurakuntatalolle, Klamilan kirkolle, Marian kirkon pihapiiriin Haminassa ja Puolakallion kerhotilan takana olevalle leikkikentälle Husulassa on tullut rastiratoja omatoimista ulkoilua varten!

Tervetuloa mukaan maksuttomaan toimintaan (tarjoilussa voi olla pieni maksu). Perhekerhoissa järjestetään toimintaa aina mahdollisuuksien mukaan myös ulkona.

PERHEKERHOT ja AVOIN PERHEPIIRI ovat lasten ja aikuisten kohtaamispaikkoja, joihin lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain toimintakauden aikana. Perhekerhot kutsuvat pysähtymään kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä.

Avoin Perhepiiri maanantaisin ja keskiviikkoisin Herran kukkarolla, Pikkuympyräkatu 34 Hamina klo 9.30-11.30. Avoin perhepiiri on Haminan seurakunnan ja Haminan avoimen varhaiskasvatuksen yhteistyönä järjestämää toimintaa. p.0440999430. Perhepiiri ei kokoonnu 23.9, 19.10, 21.10. ja 11.11.2020.

Perhekerho torstaisin klo 14-16: Klamilan kirkon kerhohuoneella, Museotie 1903, Klamila p. 0505262494

.

Perhekerho perjantaisin klo 9.30-11.30: Nuorisotila Pleississä, Virojoentie 7, Virolahti  p. 0505262494 (Alkaen 16.10.2020. Kerho kokoontuu myös syyslomaviikolla  23.10!). Perhekerho järjestetään seurakunnan, Kaakon kaksikon ja Kymsoten yhteistyönä.

EKAVAUVARYHMÄ on perhekerho perheille, joille on syntynyt ensimmäinen lapsi. Ekavauvaryhmä kokoontuu tiistaisin Herran kukkarolla, Pikkuympyräkatu 34 klo 13.00-14.30 (Huom! uusi aika!). Kerho tarjoaa mahdollisuuden: ajatusten jakamiseen samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa, sekä yhteiseen toimintaan esimerkiksi laulujen, lorujen ja hartaushetken parissa. p. 0440999430.

Vauvavirsilauluryhmä alkaa koronatilanteen salliessa torstaina 11.3.2021 klo 10 Marian kirkossa ja kokoontuu kahdeksan viikon ajan. Mukaan mahtuu kuusi vauvaa ja vanhempaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja ryhmään voivat ilmoittautua ne perheet, joiden pienokainen on 2-8 kk ikäinen toiminnan käynnistyessä. Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla mia.rautamies@evl.fi viikosta 6 alkaen.