Perhekerhot

PERHEKERHOJEN toiminta jatkuu seuraavasti: Tervetuloa mukaan maksuttomaan toimintaan (tarjoilussa voi olla pieni maksu).

PERHEKERHOT ja AVOIN PERHEPIIRI ovat lasten ja aikuisten kohtaamispaikkoja, joihin lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain toimintakauden aikana. Perhekerhot kutsuvat pysähtymään kiireen keskellä ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä.

Avoin Perhepiiri maanantaisin ja keskiviikkoisin Simeon-salissa, Pikkuympyräkatu 34 Hamina klo 9.00-11.00. Avoin perhepiiri on Haminan seurakunnan ja Haminan avoimen varhaiskasvatuksen yhteistyönä järjestämää toimintaa. Perhepiirin jälkeen on mahdollista osallistua Etelä-Kymen työttömien järjestämään avoimeen ruokailuun. Aikuisen ruoka maksaa 3,5€. Ruokaa on mahdollista ostaa myös mukaan .                                  17.11 keskiviikkona Perhepiiri kokoontuu Haminan kesäpuistossa.

Perhekerho torstaisin klo 14-16: Klamilan kirkon kerhohuoneella, Museotie 1903, Klamila p. 0505262494

Perhekerho perjantaisin klo 9.30-11.30: Nuorisotila Pleississä, Virojoentie 7, Virolahti  p. 0505262494. Perhekerho järjestetään seurakunnan, Kaakon kaksikon ja Kymsoten yhteistyönä.

EKAVAUVARYHMÄ on ensimmäistä kertaa vanhemmiksi tulleiden perhekerho . Ekavauvaryhmä kokoontuu tiistaisin Herran kukkarolla, Pikkuympyräkatu 34 klo 13.30-15.00  Kerho tarjoaa mahdollisuuden: ajatusten jakamiseen samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa, sekä yhteiseen toimintaan esimerkiksi laulujen, lorujen ja hartaushetken parissa. p. 0440999430.

Vauvavirsilauluryhmät alkaa syksyllä 2021 30.9. klo 9 ja 10.30  Marian kirkossa ja kokoontuu kahdeksan viikon ajan. Mukaan mahtuu kuusi vauvaa ja vanhempaa/ ryhmä ilmoittautumisjärjestyksessä ja ryhmään voivat ilmoittautua (mia.rautamies@evl.fi) ne perheet, joiden pienokainen on 2-8 kk ikäinen toiminnan käynnistyessä. Klo 10.30 ryhmässä on tilaa vielä kahdelle perheelle.