Perheleirit ja -retket sekä tapahtumat

PERHELEIRIT

Leireillä on lapsille ja aikuisille yhteistä ja erillistä ohjelmaa. Leirin teemat vaihtelevat kirkon vuosiaiheteemojen, ja elämän ja kasvatuksen kysymysten ympärillä. Hartaudet kuuluvat leirin ohjelmaan.

• Perheleiri Vehkarinteessä 20.11-22.11.2020.  Leiri alkaa pe klo 18 ja päättyy su lounaaseen. Ilmoittautuminen 21.10 saakka.
  • Perheleiri Vehkarinteessä 12-14.2.2021.
  • Perheleiri Lypsyniemessä kesällä 2021.
  • Isovanhempien ja lasten leiri Vehkarinteessä seuraavan kerran syksyllä 2021.

TAPAHTUMAT

SYNTYMÄPÄIVÄJUHLAT 5-VUOTIAILLE

Paljon onnea sinulle, 5-vuotias! Kutsumme 14.11.2020 järjestettäviin juhliin kaikki vuonna 2020 viisi vuotta täyttävät lapset Haminan seurakunnan alueelta! Synttäriohjelmassa on esityksiä, touhuilua sekä herkuttelua! Voit ottaa juhlahumuun mukaan yhden aikuisen. Voit ilmoittautua juhliin tästä.

KAIKILLE AVOIMISSA PERHEILLOISSA on mukavaa yhdessäoloa koko perheen kesken, sekä vaihtuvaa ohjelmaa! Voit ottaa halutessasi omat eväät mukaan. Toiminta on maksutonta. Kumppanuustalo Hilman, Haminan seurakunnan ja Haminan avoimen varhaiskasvatuksen yhteistyönä järjestämät Perheillat kokoontuvat torstaisin klo 17-18.30 neljä kertaa syksyn aikana:

10.9.Tarmolailta, teema: luontoliikunta, 8.10.Rampsinkari-ilta, teema: keskiaika, 12.11.Ruissaloilta liikuntahallin piha-alueella, teema: monipuolisesti liikkuen, 10.12.Tarmolailta, teema: valoa pimeyteen.