Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen piispantarkastuksellaan Haminan seurakuntaan 11. lokakuuta 2016.

Tervetuloa tänään keskiviikkona klo 19 kirkkoiltaan Marian kirkkoon (Pikkuympyräkatu 34), mukana piispa Seppo Häkkinen. Hartaushetki päättää keskiviikon piispantarkastuspäivän, johon on kuulunut piispan vierailu Reserviupseerikouluun sekä tapaaminen yrittäjien, luottamushenkilöiden ja työntekijöiden kanssa.

Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen tapasi Haminan seurakunnan piispantarkastuksellaan kymenlaaksolaisia yrittäjiä Simeon-salissa Haminassa 12. lokakuuta 2016.

Piispa tapasi seurakunnan työntekijöitä 12. lokakuuta 2016