Piispantarkastuksen tiedotustilaisuus 11.10.2016 Raatihuoneella

Piispantarkastus jatkuu tänään tiistaina 11.10.2016. Piispa tapasi Haminan kaupungin edustajia aamupäivällä Raatihuoneella ja julkisti Haminan seurakunnan uudet kotisivut. Iltapäivällä vierailu jatkuu Virolahdella Haminan Energia Oy:n biokaasulaitoksella ja Vaalimaan raja-alueella yhdessä Virolahden kunnan edustajien kanssa. Virolahden kappeliseurakuntalaisia piispa tapaa illalla. Seurakuntalaiset ovat tervetulleita klo 17.00 alkavaan piispan iltaan Virojoen seurakuntatalolle, Riihitie 2.

Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen piispantarkastuksellaan Haminan seurakuntaan 11. lokakuuta 2016.