Tutkimusmatkalla kavereiden kanssa.

Kuva: Seppo JJ Sirkka EASTPRESS

Rippikoulussa nuori tutustuu kristillisen uskon perusasioihin yhdessä toisten nuorten kanssa. Rippikoulu alkaa riparistartilla. Vuoden 2019 rippikoulut käynnistyvät ke 10.10.2018, jolloin jaetaan ryhmät rippileireille ja päiväkouluihin. Vuoden 2019 rippikoululaisten riparistartti pidetään Marian kirkossa ja Virolahden kirkossa
KE 10.10. 2018 klo 18. Kutsu rippikouluun ja ilmoittautumislomake on postitettu kirkon jäsenille 10.9.2018. Kirkkoon kuulumattomat saavat tiedot ja ilmoittautumislomakkeet tulostamalla ne oheisesta linkistä.

Opiskelu koostuu ryhmän yhteisistä kokoontumisista, osallistumiskäynneistä ja tehtävistä, viikonloppuleiristä ja varsinaisesta kuusipäiväisestä leiristä tai päiväopetusjaksosta. Rippikoulu päättyy leiriä seuraavana sunnuntaina konfirmaatioon. Kappeleissa on omat konfirmaatiot. Hiihtolomarippikoulut ovat hyvä vaihtoehto niille, joiden kesä on kiireinen esim. harrastusten vuoksi. Päivärippikoulu pidetään sekä  hiihtolomalla  että kesäkuussa 2019. Jokaiseen rippikouluryhmään otetaan enintään 25 nuorta. Rippikoulusta peritään leirimaksu 100 € ja päiväripareista 50€. Tiedot ryhmien kokoontumisista ovat Kutsu rippikouluun -kirjeessä. Lisätietoja seurakuntapastori Jaana Kivekäs p. 050 594 3890, jaana.kivekas(at)evl.fi, snapchat jaanapappi.

Lisätietoa rippikoulusta

Ruotsinkielinen rippikoulu järjestetään tarvittaessa Kotka-Kymin seurakuntayhtymän kanssa. Lisätietoja pastori Tuomi Lavi p. 044 762 9488.

Erityisrippikoulusta saa lisätietoja diakonissa  Anne Hammarbergilta p. 050 594 3880.

Aikuisrippikoulu käydään useimmiten yksityisesti. Yksityisrippikoulussa luetaan kirjoja ja keskustellaan papin kanssa uskon tärkeimmistä asioista. Lisätietoja Elina Rajala p. 050 594 3887.