Rippikoulukorttiin kerättävät merkinnät kappeliseurakunnat

Messu on kappeleissa joka sunnuntai jossain, seuraa ilmoittelua.
Joka sunnuntai messu klo 10 Haminan Marian kirkossa, Pikkuympyräkatu 34.
Voit valita itse, milloin  ja mihin messuun osallistut.

Oman ryhmän messu, rippikoululaiset tulevat kirkkoon klo 9.30 valmistelemaan ja toteuttamaan messua. Jokaiselle ryhmälle on oma messunsa, kts. oman ryhmäsi sivu.

Musiikkitilaisuus, valitse seurakuntamme laajasta musiikkitilaisuusvalikoimasta mielenkiintoisin, esim. konsertti tai erityismessu, ja hae merkintä sieltä.

Joulunajan tilaisuus ensimmäisestä adventista loppiaiseen asti.
Voit osallistua esimerkiksi Kauneimpiin joululauluihin tai joulukirkkoon.

Avoimet ovet/ nuorten illat kappeleissa Virojoen seurakuntatalossa/ Miehikkälän seurakuntakodissa torstaisin klo 15.30-16.30 ja Klamilan kirkossa torstaisin 17.30-18.30.
HUOM! KATSO päivät kappelien nuorten ohjelmasta tai varmista Johannalta.
Haminassa joka keskiviikko klo 18-20 Simeon salissa, Pikkuympyräkatu 34. Siellä voi oleilla, pelailla ja viettää aikaa hyvässä seurassa. Rippikoululaiset voivat halutessaan poistua klo 19. Rippikoululaiset tulevat paikalle klo 18, kts. oman ryhmäsi sivu.

Tilaisuudet oman kiinnostuksen mukaan; voit hakea nämä merkinnät mistä tahansa itseäsi kiinnostavasta seurakunnan tilaisuudesta. Merkinnän saat näihin myös omaan perhepiiriin kuuluvista häistä, hautajaisista tai kastetilaisuudesta. Seurakunnan tapahtumista saat tietoa kirkollisista ilmoituksista Kaakon kulmasta, Reimarista, Kymen Sanomista ja seurakunnan nettisivuilta. Voit hakea yhden tai korkeintaan kaksi merkintää jonkun muun seurakunnan kuin kotiseurakuntasi tilaisuuksista.

Tärkeää: Laita kappeleiden messuissakin kortti sille tarkoitettuun laatikkoon,
niin saat sen sitten täytettynä messun päätyttyä.
Kortti palautetaan täytettynä pe 18.5 mennessä,
poikkeuksena Haminan hiihtolomaleiri ja päiväkoulu su 4.2 mennessä.