Rippikoulukorttiin kerättävät merkinnät

Messu on joka sunnuntai klo 10 Marian kirkossa, Pikkuympyräkatu 34. Voit valita itse, milloin osallistut messuun.

Oman ryhmän messu, rippikoululaiset tulevat Marian kirkkoon klo 9.45 valmistelemaan ja toteuttamaan messua. Jokaiselle ryhmälle on oma messunsa, kts. oman ryhmäsi sivu.

Musiikkitilaisuus, valitse seurakuntamme laajasta musiikkitilaisuusvalikoimasta mielenkiintoisin, esim. konsertti tai erityismessu, ja hae merkintä sieltä.

Joulunajan tilaisuus ensimmäisestä adventista loppiaiseen asti. Sinä aikana osallistua esimerkiksi Kauneimpiin joululauluihin tai joulukirkkoon. Hiihtoloma- ja päivärippikoululaiset hakevat kaksi joulunajan merkkiä, koska toisella niistä korvataan pääsiäisajan tilaisuus.

Avoimet ovet joka keskiviikko klo 18-20 on Herran Kukkarossa, Pikkuympyräkatu 34. Siellä voi oleilla, pelailla ja viettää aikaa hyvässä seurassa. Rippikoululaiset voivat halutessaan poistua klo 19. Rippikoululaiset tulevat paikalle klo 18 ryhmittäin, kts. oman ryhmäsi sivu.

Tilaisuus oman kiinnostuksen mukaan; voit hakea nämä merkinnät mistä tahansa itseäsi kiinnostavasta seurakunnan tilaisuudesta. Merkinnän saat myös omaan perhepiiriin kuuluvista häistä, hautajaisista tai kastetilaisuudesta. Seurakunnan tapahtumista saat tietoa kirkollisista ilmoituksista Reimarista, Kymen Sanomista ja seurakunnan nettisivuilta. Voit hakea yhden tai korkeintaan kaksi merkintää jonkun muun seurakunnan kuin kotiseurakuntasi tilaisuuksista.

Kortti palautetaan täytettynä 30.4. mennessä, poikkeus: hiihtolomaleiri ja päiväkoulu 5.2. mennessä.